Йде обробка вашого запиту

#Narscars_Travel
Як вибрати авто для подорожі?

Як вибрати авто для подорожі?

Чтобы свободно путешествовать по стране, не обязательно быть владельцем внедорожника, особенно если по работе не нужно ездить на авто и вы предпочитаете не быть за рулем. Гораздо выгоднее взять в аренду подходящую машину — как для кратковременных, так и для длительных путешествий. Не придется весь год за ней ухаживать, организовывать гараж для хранения и тратить деньги на покупку — достаточно вложить в бюджет сумму за аренду. Это выгодно, если вы в обычные дни предпочитаете не пользоваться собственным транспортом.

Также аренда заинтересует тех, чье авто не подходит для типа путешествий, который решили выбрать. Например, у вас для города небольшой легковой автомобиль, вполне устраивающий по всем параметрам. Но для длительной поездки с багажом его явно будет недостаточно.

На які параметри звернути увагу?

Мабуть, перше, з чого варто починати вибір авто для туризму, це його місткість. Слід визначитися, скільки людей плануєте брати в подорож і скільки багажу знадобиться. Для поїздки вдвох буде достатньо позашляховика, тоді як для великої родини або компанії підійде мінівен. Також вирішіть, де ви ночуватимете. У комфортному мінівені двоє людей можуть спокійно спати, що допоможе суттєво заощадити на готелях та розширити можливості заміських подорожей.

Також для тривалих подорожей важливим є комфорт водія та пасажирів. Часто необхідно сидіти по кілька годин в одному положенні за кермом, тому ергономіка та можливість зручної зміни положень крісел – надзвичайно важливі параметри.

Не варто забувати і про безпеку. За містом ймовірність потрапити в аварію, як не дивно, зростає. І якщо ДТП сталася під час поїздок містом, то допомога приїде за лічені хвилини. Зовсім інша ситуація буде, якщо ви залишите урбанізовані місця. Тому авто має бути оснащене системою ABS, подушками безпеки з регулюванням, панорамними камерами.

Чим більше потрібно взяти речей і чим більше людей їде, тим більше має бути обсяг багажного відділення. Захаращувати салон зайвими предметами - не найвдаліше рішення. Якщо ви збираєтеся їхати жити в наметах, то потрібно враховувати і місце для посуду, намету, велосипеда та інших речей, які б не знадобилися, якби зупинилися в готелі.

Також важливо звернути увагу на тип коробки. Звичайно, для поїздок бездоріжжям ідеальний варіант — механічна КП. Таке авто краще впорається з гірськими дорогами та іншими нерівностями, простіше в обслуговуванні, його можна взяти на буксир або завести «з штовхача». Якщо ж вам більш зручна автоматика, то будьте готові до того, що в разі поломки доведеться викликати евакуатор. В іншому — вона також впорається з подорожжю.

За типом приводу ідеальним варіантом був і є повний привід 4×4. Але він споживає більше палива, що також треба враховувати. Вирішіть, чи є у вас кошти.

Потужність автомобіля визначається об'ємом двигуна. Чим більший обсяг, тим вища швидкість може розвивати авто. Але це прямо пропорційно позначається на споживанні палива. Оптимальними вважаються машини з об'ємом двигуна 2-2,5 л. Тому слід думати і про економічність витрати палива, щоб ця стаття витрат не стала руйнівною несподіванкою.

Які класи авто варто розглянути?

Для подорожей найбільш придатними вважаються такі класи автомобілів:

  • позашляховики;
  • мінівени;
  • кросовери;
  • універсали;
  • пікапи.

Всі вони відрізняються місткістю та комфортом для водія та пасажирів. Якщо для міських умов підійде будь-яке авто, то для бездоріжжя ідеально пристосованими є кросовери.

аренда в NarsCars

Чи можна подорожувати орендованим авто?

На це питання відповідь дуже проста: не тільки можна, а й потрібно. У Європі це поширена туристична практика — приїжджати до нового міста чи країни, орендувати авто та дослідити місцевість. Така послуга дає більшу мобільність та свободу пересування.

Топ-5 авто, які часто беруть в оренду для тривалих подорожей

NarsCars надає в оренду авто як економ-, так і преміум-класу по всій Україні. Якщо важко визначитися, яка машина краща для подорожей, то ось рейтинг моделей, які найчастіше беруть у прокат для цих цілей:

  • Toyota Prado – дуже популярний позашляховик з високою прохідністю;
  • Peugeot Traveller - багатофункціональний мінівен класу L;
  • Skoda Kodiaq – ультрасучасний позашляховик середніх розмірів;
  • Renault Lodgy - сімейний мінівен для економних подорожей;
  • Hyundai Tucson – компактний корейський кросовер.

Пропонуємо орендувати у NarsCars нове перевірене авто для будь-яких подорожей з максимальним комфортом та свободою пересування.

Залишилися питання?
Пишіть нам у чат
Чат онлайн
Наш Call-center
Відповімо на усі запитання
+38 067 120 7318
Peugeot Travellerабо подобний | Мінівен
Peugeot Traveller
1-3 діб
$170 / добу
4-9 діб
$145 / добу
10-25 діб
$125 / добу
26+ діб
$100 / добу
Toyota Pradoабо подобний | Позашляховик
Toyota Prado
1-3 діб
$170 / добу
4-9 діб
$145 / добу
10-25 діб
$125 / добу
26+ діб
$100 / добу
Lexus RX350або подобний | Позашляховик
Lexus RX350
1-3 діб
$199 / добу
4-9 діб
$180 / добу
10-25 діб
$162 / добу
26+ діб
$128 / добу
Mini Cooperабо подобний | Середнiй
Mini Cooper
1-3 діб
$56 / добу
4-9 діб
$51 / добу
10-25 діб
$49 / добу
26+ діб
$36 / добу
Kia Cee`dабо подобний | Середнiй
Kia Cee`d
1-3 діб
$42 / добу
4-9 діб
$38 / добу
10-25 діб
$35 / добу
26+ діб
$32 / добу
Skoda Fabiaабо подобний | Економ
Skoda Fabia
1-3 діб
$35 / добу
4-9 діб
$32 / добу
10-25 діб
$29 / добу
26+ діб
$26 / добу
Mercedes E-classабо подобний | Преміум
Mercedes E-class
1-3 діб
$310 / добу
4-9 діб
$207 / добу
10-25 діб
$125 / добу
26+ діб
$100 / добу
Honda CRVабо подобний | Позашляховик
Honda CRV
1-3 діб
$67 / добу
4-9 діб
$61 / добу
10-25 діб
$55 / добу
26+ діб
$48 / добу