Йде обробка вашого запиту

#Narscars_Travel
Популярні автотуристичні маршрути в Україні

Популярні автотуристичні маршрути в Україні

Україна — одна з країн, де заховано безліч туристичних маршрутів. Ви легко зможете відкривати для себе нові напрямки як для короткочасного туризму, так і для тривалої подорожі. Єдине, що може стати на заваді, — відсутність доступної інфраструктури. Вирішити цю проблему легко, взявши автомобіль у найм. Вам залишається тільки продумати мету поїздки, які міста та місця бажаєте відвідати. Коректно підібрана машина на сервісі NarsCars прикрасить подорож незалежно від сезону.

Куди можна поїхати машиною в Україні на сході, заході, півдні, півночі та в центрі?

Українські землі дивовижні, адже кожен із регіонів унікальний. Діставшись поїздом або літаком до одного з обласних центрів, ви отримаєте можливість різнобічної подорожі на авто, що орендується.
Можна як покататися містом, так і продумати екскурсії за містом. Просто ознайомтеся зі списком найпривабливіших місць.

На сході країни ви зможете відвідати:

  • національний парк «Слобожанський» — був створений для екологічної освіти, багатий на флору та фауну, доступні послуги екскурсійного гіда, але можна поблукати і самостійно;
  • екопарк Фельдмана — відкрито цілий рік, у ньому можна насолодитися товариством 2000 тварин або відвідати один із численних майстер-класів;

Токівські водоспади — унікальна ділянка, якої немає більше на всій планеті, утворена природним шляхом посеред степу.
Щоб з комфортом дістатися кожного з місць, достатньо доїхати до Дніпра чи Харкова поїздом, а потім орендувати, наприклад, Toyota Prado.

На півдні країни ви легко зможете відвідати не лише безліч пляжів. Різноманітні курортні міста — не єдине, що заслуговує на вашу увагу. Достатньо лише відкрити для себе:

  • острів Джарилгач - дельфіни, зайці, дикі кабани, дивовижна флора і вихід до Чорного моря - це не всі причини відвідати унікальний острів, адже він умовно безлюдний, тому можна повноцінно насолодитися дикою природою (добратися до острова можна, доїхавши до Скадовська, а потім орендувати човен або катер);
  • Олешківські піски — неподалік Херсона на 16 тис. га розкинувся піщаний масив із характерними барханами та перепадом температур протягом доби до 40 градусів.

Також під Херсоном є старовинний заповідник Асканія Нова. Він об'єднав у собі дендрологічний та зоологічний парки. Найпростіше оглянути всі визначні пам'ятки, вибравши якісну машину, наприклад Mitsubishi Outlander.

Не менш захоплююча подорож чекає на вас на півночі країни. Чернігівська область вважається центром православ'я, тому як обласний центр, так і невелике містечко Ніжин порадують великою кількістю старовинних церков. В останньому непогано зберігся унікальний купецький провулок, у якому торгували 100-150 років тому. Також це батьківщина Миколи Гоголя, де він провів дитинство. На честь письменника збудовано парк та встановлено бюст у центрі міста.

Шлях від Києва до Чернігівської області займає буквально пару годин, яких ви не помітите за кермом якісного авто, наприклад, Skoda Kodiaq.

У центрі країни варто особливу увагу приділити не лише самому Києву, а й різним дивовижним місцям:

  • національному музею Чорнобиля;
  • київському крематорію, розташованому на Байковому цвинтарі;
  • торговому аутлету "Мануфактура";
  • казковому замку, зведеному кіностудією Victoria Film Studio.

Самостійно доїхати до кожної з перерахованих ділянок можна як на екскурсійному транспорті, так і взявши в оренду Renault Duster.

Не менш дивним є і захід країни. Ви зможете насолодитися красою дореволюційної споруди Львова, прогулятися гірськими вершинами Закарпаття або просто відпочити в одному з численних селищ у лісовій глушині.
Вам не потрібно вибудовувати складні шляхи та вивчати розклад громадського транспорту, щоб дістатися до позначеного місця відпочинку, – краще звернутися за допомогою до сервісу прокату машин. Це дозволить заощадити час і отримати максимум задоволення від поїздки без зайвого клопоту.

Україна

Переваги співпраці з NarsCars

Ви легко зможете підібрати якісну машину для одиночної екскурсії чи сімейної подорожі. Різноманітність центрів НарсКарса та їх зручне розташування дозволяють вибрати необхідну модель машини не тільки для міського переміщення, але й для поїздок за межею міста. Для останнього зверніть увагу на такий тип машин, як позашляховики. Потужна рама, підвіска та посилений корпус захистять вас та вантаж від можливих пошкоджень. Фахівці підкажуть, який клас авто знадобиться у вашому випадку.
Також ви зможете орендувати машину у найближчому місті або забронювати її у точці початку екскурсії. Все залежить виключно від індивідуальних уподобань та цілей.

Висновки

Подорожувати різними регіонами країни ще не було так просто, як разом із NarsCars. Різноманітний парк авто дозволяє підібрати машину під будь-які бюджет та уподобання. Ви легко зможете оформити оренду Toyota Prado, Mitsubishi Outlander, Skoda Kodiaq, Renault Duster, Hyundai Tucson або іншого автомобіля.

аренда в NarsCars

Залишилися питання?
Пишіть нам у чат
Чат онлайн
Наш Call-center
Відповімо на усі запитання
+38 067 120 7318
Mercedes Vito Tourerабо подобний | Мінівен
Mercedes Vito Tourer
1-3 діб
$170 / добу
4-9 діб
$145 / добу
10-25 діб
$125 / добу
26+ діб
$100 / добу
Mazda CX-5 4х4або подобний | Позашляховик
Mazda CX-5 4х4
1-3 діб
$85 / добу
4-9 діб
$75 / добу
10-25 діб
$65 / добу
26+ діб
$58 / добу
Volkswagen Tiguanабо подобний | Позашляховик
Volkswagen Tiguan
1-3 діб
$89 / добу
4-9 діб
$81 / добу
10-25 діб
$73 / добу
26+ діб
$57 / добу
Peugeot 208або подобний | Економ
Peugeot 208
1-3 діб
$27 / добу
4-9 діб
$25 / добу
10-25 діб
$24 / добу
26+ діб
$19 / добу
Opel Crosslandабо подобний | Позашляховик
Opel Crossland
1-3 діб
$68 / добу
4-9 діб
$58 / добу
10-25 діб
$45 / добу
26+ діб
$37 / добу
Opel Grandlandабо подобний | Позашляховик
Opel Grandland
1-3 діб
$75 / добу
4-9 діб
$65 / добу
10-25 діб
$55 / добу
26+ діб
$49 / добу
Opel Mokkaабо подобний | Позашляховик
Opel Mokka
1-3 діб
$75 / добу
4-9 діб
$65 / добу
10-25 діб
$55 / добу
26+ діб
$49 / добу
Kia Rioабо подобний | Економ
Kia Rio
1-3 діб
$32 / добу
4-9 діб
$31 / добу
10-25 діб
$28 / добу
26+ діб
$26 / добу