Йде обробка вашого запиту

#Цікаво
Як заощадити на оренді авто

Як заощадити на оренді авто

Є багато різних причин, чому вам може знадобитися прокат авто в Україні. Подібні послуги стали доступні жителям нашої країни не так давно, але вже встигли завоювати популярність. Орендований автомобіль забезпечує високу мобільність і комфорт переміщення, але при цьому вам не потрібно турбуватися за технічний стан транспорту, оскільки за це вже подумала компанія прокату. За це, а також & mdash; за чистий салон, наявність необхідних додатковий функцій (Wi-Fi, дитяче крісло) і навіть за особистого водія при необхідності. Але якщо все так добре, то, напевно, має бути дорого? Не обов'язково! Читайте далі і дізнайтеся як розумно економити на прокаті.

Поради економії

Якщо вам необхідно орендувати автомобіль і не хочеться переплачувати, то спробуйте скористатися кількома рекомендаціями, перевіреними на практиці.

  1. Замовляйте машину заздалегідь. Досвідчені користувачі стверджують, що замовлення авто на місці не буває дешевше, а найчастіше, як раз навпаки. Попереднє бронювання здатне істотно скоротити вартість послуги (до 10-15%). До того ж при замовленні транспортного засобу в останній момент, може виявитися, що вподобана модель вже недоступна. Доведеться терміново шукати інший варіант, а він не завжди буває вигідним в плані ціни.
  2. Вибирати автомобіль краще за кількістю пасажирів. Плануючи подорож на самоті або удвох, немає варто брати напрокат великий кросовер, розрахований на п'ять пасажирів. Така машина не тільки коштує значно дорожче, ніж компактний седан, але і витрата палива у неї набагато більше.
  3. Слід звертати увагу на акційні пропозиції і знижки. Іноді прокатні компанії додають в пакет послуг поєднання & laquo; готель плюс авто & raquo;. Таку пропозицію дозволить непогано заощадити. Порівняння з цінами конкурентів також може допомогти домогтися певної знижки.
  4. Замовляти доставку в аеропорт або на вокзал невигідно. Зручно, коли по прибуттю, вже очікує комфортна машина, але тільки така послуга істотно збільшує вартість прокату. Набагато дешевше обмежитися трансфером до готелю, а після хорошого відпочинку самостійно відправитися в офіс орендодавця і вибрати вподобане авто за оптимальною вартістю. Хорошим варіантом може стати компанія, яка знаходиться поблизу від місця прибуття або має свій парк в аеропорту.
  5. Орендувати машину краще з повним баком палива. Інакше доведеться платити за дозаправку, а так при поверненні машини потрібно буде заплатити тільки за витрачений кількість пального.
  6. Не варто витрачатися на додаткові послуги. Наявність роутера або навігатора збільшує вартість прокату на 10-15 доларів в день. Простіше завантажити на телефон GPS-навігатор і користуватися ним в своїх поїздках.
  7. Оплату за оренду простіше здійснювати з кредитної, а не з дебетової картки. Практично всі прокатні компанії, в цілях перестраховки на випадок штрафу, блокують на рахунку клієнта певну суму грошей. На кредитних картках ця частина заставних коштів завжди менше, ніж на дебетових. До того ж повернення коштів на останніх може зайняти близько місяця.
  8. Цікавтеся нюансами страховки. Навіть якщо укладений договір досить дешевий для вас, необхідно відразу дізнатися всі деталі угоди: які випадки компанія вважає страховими, а які ні, розмір франшизи і інше. Є прокатники, які не включають в страховку дрібні пошкодження.
  9. При тривалих поїздках надійніше вписувати в договір одного або навіть двох водіїв. Відпочинок не повинен бути стомлюючим, а подорож не слід перетворювати в одноманітну їзду.
  10. Шукайте варіанти оренди не тільки на сайтах великих компаній. Досить часто пропозиції невеликих фірм бувають набагато вигідніше.

Де бронювати?

Всі, хто добре знає ринок прокатних компаній, відзначають українську компанію Narscars, яка пропонує своїм клієнтам вигідні умови співпраці. Всі транспортні засоби не старше 4 років і в хорошому технічному стані.

Можуть бути різні варіанти укладання договорів: довгостроковий, короткостроковий, погодинної. У деяких випадках допускається бронювання машин без залога. Стоимость аренды отличается лояльностью и поэтому доступна всем.

оренда авто в Україні

Умови прокату

При оформленні договору громадянам України необхідно надати наступні документи:

  • паспорт;
  • водійське посвідчення;
  • ідентифікаційний код.

Документи водія повинні відповідати категорії обраного транспортного засобу. Іноземці, крім паспорта, пред'являють також права міжнародного зразка або інший аналогічний їх посвідчення, в якому записи зроблені латиницею.

Оформлення оренди в компанії Narscars здійснюється тільки з клієнтами не молодше 23 років і мають стаж водіння більше двох років.

Залежно від класу автомобіля при бронюванні стягується певна сума застави. Її розмір обов'язково вказується на офіційному сайті прокатної компанії. За позашляховик преміум-класу завжди беруть заставу більше, ніж за компактний седан. Середній клас обходиться орендарям від 25 до 45 $ за добу, залежно від марки машини. Для поїздок з невеликим багажем вибирають в основному бюджетні авто, що відрізняються економічним споживанням палива.

Закладені кошти повертаються клієнту в повному розмірі за відсутності будь-яких порушень і пошкоджень авто при поверненні.

Висновки

Щоб економія була відчутнішою, при виборі орендованої машини слід звертати увагу на такі важливі чинники, як розміри автомобіля, його клас, обсяг двигуна. Ключовими моментами є:

  • розмір салону і багажника & ndash; подорожуючим без нічого більше підійде маленьке авто з економічною витратою пального;
  • вид використовуваного в машині палива & ndash; тут багато що залежить від уподобань клієнта і дальності маршруту. Так, по місту буде вигідний електрокар, а для тривалої поїздки по трасі — дизель;
  • коробка передач – при виборі механічною або автоматичною КП важливу роль відіграє попередній досвід водія, наявні навички водіння і бажання орендаря. Але механіка завжди дешевше автомата.

Оренда авто в Харкові, Киеве, Львове и других городах Украины на максимально выгодных и привлекательных условиях не является чем-то невозможным. Достаточно обратиться к специалистам компании Narscars, и все ваши пожелания будут учтены.

Залишилися питання?
Пишіть нам у чат
Чат онлайн
Наш Call-center
Відповімо на усі запитання
+38 067 120 7318
Toyota RAV 4або подобний | Позашляховик
Toyota RAV 4
1-3 діб
$68 / добу
4-9 діб
$60 / добу
10-25 діб
$52 / добу
26+ діб
$47 / добу
Citroen C-Elyseeабо подобний | Економ
Citroen C-Elysee
1-3 діб
$35 / добу
4-9 діб
$32 / добу
10-25 діб
$29 / добу
26+ діб
$26 / добу
Toyota Camry 70або подобний | Бізнес
Toyota Camry 70
1-3 діб
$66 / добу
4-9 діб
$60 / добу
10-25 діб
$55 / добу
26+ діб
$46 / добу
Kia Rio X-Lineабо подобний | Середнiй
Kia Rio X-Line
1-3 діб
$41 / добу
4-9 діб
$37 / добу
10-25 діб
$34 / добу
26+ діб
$28 / добу
Skoda Kodiaqабо подобний | Позашляховик
Skoda Kodiaq
1-3 діб
$76 / добу
4-9 діб
$67 / добу
10-25 діб
$58 / добу
26+ діб
$51 / добу
Kia Sportage 2023або подобний | Позашляховик
Kia Sportage 2023
1-3 діб
$76 / добу
4-9 діб
$68 / добу
10-25 діб
$58 / добу
26+ діб
$46 / добу
Hyundai Venueабо подобний | Позашляховик
Hyundai Venue
1-3 діб
$55 / добу
4-9 діб
$47 / добу
10-25 діб
$39 / добу
26+ діб
$35 / добу
Peugeot Rifterабо подобний | Позашляховик
Peugeot Rifter
1-3 діб
$75 / добу
4-9 діб
$65 / добу
10-25 діб
$55 / добу
26+ діб
$49 / добу