Йде обробка вашого запиту

Цікаво

Все цікаве тут
ТОП-5 рейтинг автомобілів, які беруть на прокат в Київ
#Цікаво

Оренда авто в Києві стала дуже популярним сервісом не тільки серед іноземних гостей столиці, а й серед її жителів. Машину на прокат беруть бізнесмени, мандрівники, наречені.

Оренда авто в Києві - плюси і мінуси
#Цікаво

«Автомобіль - це не розкіш, а засіб пересування» - популярна фраза з роману «Золоте теля» Ільфа і Петрова. Хоч вона і була придумана на початку 30-хх рр., Але для сучасної людини вона стала насправді пророчою.

Оренда авто на Новий рік
#Цікаво

У передсвятковій метушні і метушні не пропустіть нагоду орендувати відмінну машину за демократичною ціною. Довгі вихідні це не тільки постійні застілля, але і цікаві поїздки, захоплюючі екскурсії, виїзди за місто до красивих місцях і на гірськолижні курорти.

Найнадійніші автомобілі в світі
#Цікаво

Україна входить до п'ятірки найбільших країн Європи. Щоб дістатися з її західної частини до південної доведеться провести в дорозі більше 20 годин. Якщо ви не готові перебувати весь цей час в громадському транспорті, то скористайтеся легковим автомобілем.

Як заощадити на оренді авто
#Цікаво

Є багато різних причин, чому вам може знадобитися прокат авто в Україні. Подібні послуги стали доступні жителям нашої країни не так давно, але вже встигли завоювати популярність. Орендований автомобіль забезпечує високу мобільність і комфорт переміщення, але при цьому вам не потрібно турбуватися за технічний стан транспорту, оскільки за це вже подумала компанія прокату.

Київ: пробки і як їх уникнути
#Цікаво

Згідно загальносвітовому рейтингу, складеного сервісом TomTom Traffic Index, столиця України в 2020 році посіла третє місце в Європі і 12 у світі за кількістю пробок на дорогах. Основною причиною цього стала любов киян до пересування на власному автотранспорті. За оцінками експертів, особистими машинами користуються 90% автомобілістів, в той час як в Європі ця цифра сягає лише 30-50%. Крім того, зараз на 1000 чоловік припадає близько 300 одиниць транспорту, але до 2025 року її кількість зросте до 500.

На яких заправках краще заправлятися в Україні
#Цікаво

Незважаючи на те, що на дорогах України є величезна кількість заправок, далеко не на кожній з них пальне відповідає міжнародним стандартам. При заправці неякісним бензином, ваш транспортний засіб може швидко вийти з ладу і зажадати дорогого ремонту.

Чим відрізняється класичний прокат автомобілів від каршерінга
#Цікаво

Розхожа фраза «Автомобіль - це не розкіш, а засіб пересування» в 21 столітті набуває абсолютно нового значення. Тепер немає необхідності збирати гроші, щоб купити власну машину, адже можна скористатися різними сервісами, що дозволяють за помірну плату орендувати транспортний засіб в особистих цілях на будь-який термін.

Таксі або прокат: що вигідніше?
#Цікаво

При плануванні відпустки, відрядження в незнайоме місто більшість людей продумують і варіанти пересування. При цьому користування громадським транспортом на постійній основі практично не розглядається в силу його повільності і непередбачуваності. До того ж, як показує практика, доїхати маршруткою до найцікавіших локаціях або швидко вирішити кілька завдань, пересуваючись автобусом, практично неможливо.

Чим відрізняються авто бізнес від преміум класу?
#Цікаво

Серед автомобілів верхньої цінової категорії виділяються дві групи: преміум та бізнес клас. Очевидно, що із загального у них одна з найвищих цін у лінійці будь-якого бренду, максимальне використання дорогих матеріалів і новітніх технологій, а також підвищений комфорт для користувача. Функція такого авто – презентація стану та соціального стану власника. Зовні подібні машини завжди великі та сучасні.

Які бувають класи авто та в чому їх особливості?
#Цікаво

Зростання пропозицій на автомобільному ринку прямо сприяло появі нових машин. Відмінності у призначенні, габаритах, типах та об'ємах двигунів, видах кузова необхідно було класифікувати. Для цього розроблена ціла рекомендаційна схема, орієнтуючись за якою можна підібрати автомобіль, що підходить саме для ваших цілей. Пропонуємо звернути увагу на варіанти, представлені на сайті NarsCars, та визначити їх ключові особливості та переваги. Розбираючись у параметрах, ви зможете зрозуміти, як вибрати машину для оренди.

Переваги використання маленьких авто у місті
#Цікаво

Компактні (малолітражні) автомобілі мають високий попит серед автолюбителів. Зменшені габарити збільшують маневреність авто, тому легко знайти місце для паркування. Додаткова перевага такої машини – невелика витрата палива. Різноманітні автомобільні концерни підтримують такий інтерес водіїв. Достатньо лише ознайомитись з актуальним асортиментом моделей в оренду на сайті NarsCars.

Чи потрібно пристібатися ременями безпеки?
#Цікаво

Ремінь безпеки без перебільшення зберігає життя та здоров'я водію та пасажирам під час ДТП. Незважаючи на винахід подушки безпеки, ремінь показує найкращі результати під час проведення досліджень при різних подіях на дорозі. Але багато водіїв в Україні наполегливо ігнорують його. Розберемося, чи потрібен ремінь безпеки для учасників дорожнього руху чи ні.

Японський автопром та його історія
#Цікаво

Автопромисловість Японії сьогодні є однією з найрозвиненіших і найбільших світових галузей. Виробники японських автомобілів постійно зосереджені на розробці та впровадженні технологічних інновацій, покращенні продукції та підвищенні рівня безпеки. Такий успіх був набутий завдяки продуманому та цілеспрямованому розвитку. Історично автопром розвивався поетапно, здійснивши найголовніший прорив у середині минулого століття.

Рейтинг доріг світу
#Цікаво

Будь-який водій знає, що стан і якість дороги відіграє найважливішу роль при керуванні машиною. Існує негласна думка про те, що рівень розвитку держави залежить від стану її дорожніх покриттів. На сьогоднішній день рівень будівництва трас та автобанів настільки високий, що їхати по них можна тихо, швидко та рівно.

Залишилися питання?
Пишіть нам у чат
Чат онлайн
Наш Call-center
Відповімо на усі запитання
+38 067 120 7318
Opel Crosslandабо подобний | Позашляховик
Opel Crossland
1-3 діб
$68 / добу
4-9 діб
$58 / добу
10-25 діб
$45 / добу
26+ діб
$37 / добу
Opel Grandlandабо подобний | Позашляховик
Opel Grandland
1-3 діб
$75 / добу
4-9 діб
$65 / добу
10-25 діб
$55 / добу
26+ діб
$49 / добу
Opel Mokkaабо подобний | Позашляховик
Opel Mokka
1-3 діб
$75 / добу
4-9 діб
$65 / добу
10-25 діб
$55 / добу
26+ діб
$49 / добу
Kia Rioабо подобний | Економ
Kia Rio
1-3 діб
$32 / добу
4-9 діб
$31 / добу
10-25 діб
$28 / добу
26+ діб
$26 / добу
Volkswagen Passatабо подобний | Бізнес
Volkswagen Passat
1-3 діб
$69 / добу
4-9 діб
$63 / добу
10-25 діб
$57 / добу
26+ діб
$43 / добу
Audi Q7або подобний | Преміум
Audi Q7
1-3 діб
$230 / добу
4-9 діб
$210 / добу
10-25 діб
$190 / добу
26+ діб
$170 / добу
Volkswagen Poloабо подобний | Економ
Volkswagen Polo
1-3 діб
$35 / добу
4-9 діб
$32 / добу
10-25 діб
$30 / добу
26+ діб
$28 / добу
Mercedes Vianoабо подобний | Мінівен
Mercedes Viano
1-3 діб
$170 / добу
4-9 діб
$129 / добу
10-25 діб
$125 / добу
26+ діб
$100 / добу