Йде обробка вашого запиту

#Цікаво
Який подарунок підійде для людини, яка захоплюється автомобілями

Який подарунок підійде для людини, яка захоплюється автомобілями

Подарунки для автолюбителів легко вибирати тим, хто сам є шанувальником залізних коней. Зазвичай, для них вибирають якийсь автотовар або аксесуар, який знадобився б у своєму гаражі. Але що робити тим, хто з автомобілями на «Ви» чи якийсь презент піднести тому, у кого вже є все необхідне для його машини? Експерти компанії Narscars дають кілька рекомендацій про те, що подарувати автолюбителю та де цей презент можна придбати.

Привід для подарунку

Сума та габарит подарованого автоаксесуару в першу чергу залежать від ступеня важливості події, щодо якої планується покупка. Якщо привід незначний або просто хочеться зробити приємний знак уваги, можна подарувати якісь невеликі аксесуари для автолюбителя на зразок освіжувача повітря з оригінальним запахом або килимка із забавним написом. Якщо намічається грандіозна подія, то варто пошукати щось дорожче і цінніше, що послужить автомобілісту не один рік, або знайти такий гаджет, про який завжди мріяв винуватець урочистостей, але сам би собі його ніколи не купив. Найчастіше подарунки дарують на честь наступних свят:

  • День автомобіліста;
  • День далекобійника;
  • отримання посвідчення водія;
  • купівля нової машини;
  • День захисників та захисниць України тощо.

Подарунки для авто можна подарувати автолюбителю і на День народження, на Новий рік, Різдво, на професійне свято або просто для підняття настрою.

Корисні презенти

Коли вибираєш презент, завжди хочеться, щоб це був не черговий пилозбірник, а корисний аксесуар для винуватця урочистостей. Перерахуємо кращі подарунки для автолюбителів, які не припадатимуть пилом в гаражі, а будуть регулярно в ходу:

  1. Автомобільний пилосос. Це найкраще, що можна подарувати тим власникам авто, які мають дітей та домашніх вихованців. Вартість такого презенту стартує із 500 грн.
  2. Компресор. Будь-який автомобіліст знає, що дуже важливо регулярно контролювати тиск у шинах. Щоб не потрібно було шукати заправки з безкоштовним підкачуванням або не витрачати сили на підкачування колеса вручну, подаруйте компресор. Його ціна розпочинається від 400 грн.
  3. Набір інструментів. Якщо ви знаєте, що винуватець урочистостей любить крутити не тільки «бублик», а й гайки, подаруйте йому універсальний набір інструментів для ремонту авто. Така валізка має бути в кожному багажнику. Ціна стартує від 1500 грн.
  4. Зарядний пристрій АКБ. Особливо цьому подарунку будуть раді автомобілісти перед початком холодів. Є великий вибір різноманітних зарядок, вартість яких починається від 500 грн.

Якщо ви хочете подарувати щось скромне, але корисне, виберіть щось із автохімії або автокосметики. Це завжди потрібний презент, що швидко витрачається.

Подарунки для чоловіків

авто чоловік

Вибір подарунка залежить від того, якому саме чоловікові він призначений:

  • для близької людини. Відмінним подарунком стануть дорогі та корисні гаджети для автолюбителів – автопилосос, навігатор, відеореєстратор, компресор;
  • для знайомого, далекого родича. Можна подарувати невеликий і відносно недорогий автосувенір – вогнегасник, аптечка, трос, скребок або органайзер для зручного транспортування багажу;
  • для далекобійника. Цікавим презентом стане обплетення для керма або електроплед.

Найскладніше вибрати подарунки для власників спортивних автомобілів. Аксесуари для таких машин продаються в обмеженій кількості магазинів та не завжди доступні за ціною. Їм можна подарувати можливість сісти за кермо машини їхньої мрії. Для цього можна взяти на прокат авто в Одесі та покататися з винуватцем урочистості набережною.

Подарунки для автоледі

Авто дівчина

Дівчатам-водіям, як і чоловікам, потрібно дарувати корисні автоаксесуари. Якщо дівчина вам малознайома або привід не надто грандіозний, можна подарувати милі дрібнички на кшталт автомобільної зарядки, нестандартного чохла на кермо, масажера для спини або оригінальний брелок на ключі від автомобіля. Для ближчої автоледі можна придбати відеореєстратор, навігатор або пилосос в авто – таким подарункам буде рада будь-яка автолюбитель жінка.

Якщо дівчина-початківець автомобіліст, то для неї корисним подарунком стане парктронік і камера заднього виду. Ті ж, хто любить самостійно «перебирати» свій автомобіль – а є серед жінок-автомобілістів і такі – будуть раді отримати у подарунок універсальний набір інструментів. Якщо винуватець урочистостей любить чистоту та порядок, то зрадіє спеціальній автомобільній косметиці або сертифікату на відвідування автомийки.

оренда авто в Україні

Купувати автомобілісту презенти потрібно лише у перевірених магазинах. Це повинні бути якісні та надійні аксесуари, а не китайський ширвжиток, який зламається при першому ж використанні. Якщо ви не впевнені в тому, що зможете самостійно вибрати презент, подаруйте автомобілісту позитивні емоції, взявши на прокат машину, на якій він ще ніколи не їздив, але завжди мріяв про це. Такий подарунок назавжди залишиться у його пам'яті!

Залишилися питання?
Пишіть нам у чат
Чат онлайн
Наш Call-center
Відповімо на усі запитання
+38 067 120 7318
Skoda Kodiaqабо подобний | Позашляховик
Skoda Kodiaq
1-3 діб
$76 / добу
4-9 діб
$67 / добу
10-25 діб
$58 / добу
26+ діб
$51 / добу
Kia Sportage 2023або подобний | Позашляховик
Kia Sportage 2023
1-3 діб
$76 / добу
4-9 діб
$68 / добу
10-25 діб
$58 / добу
26+ діб
$46 / добу
Hyundai Venueабо подобний | Позашляховик
Hyundai Venue
1-3 діб
$55 / добу
4-9 діб
$47 / добу
10-25 діб
$39 / добу
26+ діб
$35 / добу
Peugeot Rifterабо подобний | Позашляховик
Peugeot Rifter
1-3 діб
$75 / добу
4-9 діб
$65 / добу
10-25 діб
$55 / добу
26+ діб
$49 / добу
Hyundai Stariaабо подобний | Мінівен
Hyundai Staria
1-3 діб
$170 / добу
4-9 діб
$145 / добу
10-25 діб
$125 / добу
26+ діб
$100 / добу
Ford Rangerабо подобний | Пікап
Ford Ranger
1-3 діб
$120 / добу
4-9 діб
$100 / добу
10-25 діб
$90 / добу
26+ діб
$75 / добу
Ford Fiestaабо подобний | Економ
Ford Fiesta
1-3 діб
$38 / добу
4-9 діб
$34 / добу
10-25 діб
$30 / добу
26+ діб
$25 / добу
Kia Sportageабо подобний | Позашляховик
Kia Sportage
1-3 діб
$55 / добу
4-9 діб
$47 / добу
10-25 діб
$43 / добу
26+ діб
$40 / добу