Йде обробка вашого запиту

#Цікаво
Переваги використання маленьких авто у місті

Переваги використання маленьких авто у місті

Компактні (малолітражні) автомобілі мають високий попит серед автолюбителів. Зменшені габарити збільшують маневреність авто, тому легко знайти місце для паркування. Додаткова перевага такої машини – невелика витрата палива. Різноманітні автомобільні концерни підтримують такий інтерес водіїв. Достатньо лише ознайомитись з актуальним асортиментом моделей в оренду на сайті NarsCars.

Переваги компактності автомобіля в межах міста

Не обов'язково купувати машину, щоб особисто відчути усі її переваги. Ви легко зможете взяти в оренду Skoda Fabia або будь-яку малолітражку і протягом декількох годин відчути переваги. А їх насправді не так мало:

  • особливий дизайн салону - незважаючи на зовні невеликі габарити, сидіти в багатьох малолітражках комфортніше, ніж у деяких машинах класу економ;
  • невелика витрата палива - враховуючи ціни на бензин і дизель, що постійно зростають, малолітражки дозволяють заощадити, оскільки споживають не більше 5-6 л, а деякі авто при їзді по місту - не більше 4 л на 100 км;
  • відмінна маневреність - якщо часто переміщаєтеся за містом, ви не зможете повноцінно відчути всі переваги, наприклад як у Chevrolet Spark, але на міських вулицях ви почуватиметеся досить комфортно, також полегшується пошук місця для паркування;
  • доступна вартість - як покупка безпосередньо від виробника, так і короткочасна оренда дозволить суттєво скоротити витрати на пересування;
  • Відмінні показники потужності - автоконцерни при невеликих габаритах подібного типу машин використовують потужні мотори, що забезпечує хорошу маневреність на міських дорогах у загальному потоці авто.

Ще одна перевага – різноманітність вибору. Peugeot 208, Chevrolet, Toyota – це далеко не повний перелік автомобілів, доступних для водіїв. Залежно від особистих переваг та виділеного бюджету ви легко зможете визначитися з тим, який варіант краще вибрати.

Але не варто забувати і про особливості експлуатації таких машин. В основному це стосується невисокого кліренсу, тому рекомендується уважніше стежити за дорогою, щоб не пошкодити кузов або підвіску. Слід виділити і обмежену кількість пасажирів, які можуть комфортно розміститися всередині салону. У більшості моделей виділено лише 4 місця, включаючи місце водія.
Деякі автомобілі взагалі здатні транспортувати тільки одного пасажира.

Знижені габарити також вплинули на розмір багажника. Малолітряжки просто не призначені для транспортування туристичного обладнання, спортивного інструменту та іншого негабаритного вантажу.

>Економія на паливі за рахунок невеликої витрати

Питання вартості палива в Україні — одне з нагальних для автомобілістів. Багатьох цікавить, як можна заощадити. Цим спантеличились і автомобільні концерни.

Середній об'єм двигуна для малолітражок коливається від 1 до 1,5 л. При цьому в залежності від особливостей експлуатації витрата становить від 4 до 5,5 л на 100 км. Яскравий приклад – Ford Fiesta з витратою всього 4,6 л. За досвідом водіїв ці показники зберігаються і при активній їзді, частих перемиканнях між передачами. Навіть за рідкісних поїздок вигода стає відчутною.

Ціновий діапазон вартості оренди компактних авто

Переваги прокату NarsCars – різноманітність моделей автомобілів. Достатньо лише переглянути каталог актуальних пропозицій. Потенційних клієнтів порадує не лише доступний вибір машин, а й широкий діапазон цін.

Залежно від тривалості прокату вартість оренди починається від 34-45 доларів. Правило актуальне, якщо ви бронюєте машину лише до трьох діб. Але якщо плануєте пересуватися автомобілем більше трьох тижнів, ціна послуги знижується майже вдвічі — до 22-33 доларів за один день. Проте не слід забувати і про заставу, яка повертається за умови виконання всіх пунктів контракту. Ви вносите 300-400 доларів.

Слід зазначити, що при оренді позашляховика або кабріолету необхідно внести заставу мінімум 500-600 доларів, а добова оренда також зростає.

Висновки

Малолітряжки - відносно новий клас авто, що користується високим попитом серед автовласників. Якщо ви звикли періодично виїжджати за місто, подорожувати з усією родиною по області, то варто звернути увагу на більш місткі машини. А любителям швидкої їзди та охочим заощадити рекомендуємо розглядати як варіанти Skoda Fabia, Chevrolet Spark, Peugeot 208, Ford Fiesta, Toyota Prius C та інші малогабаритні моделі.

За допомогою сервісу ви зможете оформити прокат найпривабливішої марки на будь-який період. Достатньо зв'язатися зі спеціалістами за телефонами, вказаними на сайті, або залишити заявку онлайн.

оренда авто в Україні

Залишилися питання?
Пишіть нам у чат
Чат онлайн
Наш Call-center
Відповімо на усі запитання
+38 067 120 7318
Opel Grandlandабо подобний | Позашляховик
Opel Grandland
1-3 діб
$75 / добу
4-9 діб
$65 / добу
10-25 діб
$55 / добу
26+ діб
$49 / добу
Opel Mokkaабо подобний | Позашляховик
Opel Mokka
1-3 діб
$75 / добу
4-9 діб
$65 / добу
10-25 діб
$55 / добу
26+ діб
$49 / добу
Kia Rioабо подобний | Економ
Kia Rio
1-3 діб
$32 / добу
4-9 діб
$31 / добу
10-25 діб
$28 / добу
26+ діб
$26 / добу
Volkswagen Passatабо подобний | Бізнес
Volkswagen Passat
1-3 діб
$69 / добу
4-9 діб
$63 / добу
10-25 діб
$57 / добу
26+ діб
$43 / добу
Audi Q7або подобний | Преміум
Audi Q7
1-3 діб
$230 / добу
4-9 діб
$210 / добу
10-25 діб
$190 / добу
26+ діб
$170 / добу
Volkswagen Poloабо подобний | Економ
Volkswagen Polo
1-3 діб
$35 / добу
4-9 діб
$32 / добу
10-25 діб
$30 / добу
26+ діб
$28 / добу
Mercedes Vianoабо подобний | Мінівен
Mercedes Viano
1-3 діб
$170 / добу
4-9 діб
$129 / добу
10-25 діб
$125 / добу
26+ діб
$100 / добу
Peugeot Travellerабо подобний | Мінівен
Peugeot Traveller
1-3 діб
$170 / добу
4-9 діб
$145 / добу
10-25 діб
$125 / добу
26+ діб
$100 / добу