Йде обробка вашого запиту

#Narscars_Travel
Що подивитися в Києві на автомобілі?

Що подивитися в Києві на автомобілі?

Київ –це не просто столиця України, а справжній культурний та історичний центр нашої країни. Місто сучасний, багатогранний і строкатий. У ньому багато визначних пам'яток і цікавих місць, які приваблюють туристів з різних куточків України та гостей з-за кордону. Для місцевих жителів також є багато незвіданих місць, відвідавши які, вони зможуть дізнатися багато нового про своє улюблене місто.

Щоб повною мірою насолодитися красою київських пейзажів, старовинних замків і унікальних парків, подорожувати найкраще на автомобілі. Не проблема, якщо у вас немає особистого транспортного засобу, його можна взяти в оренду. Послуги прокату автомобіля в Києві пропонує компанія Narscars. З нами ваша подорож по столиці буде цікавим і комфортним.

Умови прокату

Для початку вам необхідно вибрати і забронювати авто, на якому ви плануєте подорожувати по столиці. Зробити це можна кількома способами.

  • На сайті компанії, заповнивши онлайн-форму;
  • По телефону;
  • Безпосередньо в офісі компанії Narscars.

Взяти на прокат авто можуть мандрівники не молодше 23 років зі стажем водіння не менше 2 років. При собі необхідно мати паспорт, ІПН і водійське посвідчення. Оплачувати послуги можна готівкою або банківською картою Visa / MasterCard. Важливо пам'ятати, що при підписанні договору клієнт повинен внести заставу за авто. Розмір застави залежить від класу орендованого транспортного засобу. Його можна внести готівкою або компанія може заблокувати заставну суму на кредитці. Після завершення дії договору і повернення авто в цілості й схоронності застава повертається в повному обсязі.

Якщо ви подорожуєте з дітьми, додатково можна замовити дитяче крісло, Wi-Fi роутер та інші не менш корисні послуги.

Не проблема, якщо ви не вмієте водити або не хочете пропустити захоплюючі моменти подорожі, сидячи за кермом автомобіля. Компанія Narscars позбавить вас від необхідності самостійно управляти машиною, адже у нас можлива оренда авто з водієм в Києві.

Визначні місця міста

Места Киева
У Києві є багато красивих туристичних місць, які повинен відвідати хоча б раз у житті кожен житель нашої країни.

  1. Труханів острів. Це місце заворожує красивими озерами, лісовими пейзажами з сосновим ароматом і степовими пісковиками.
  2. Майдан Незалежності, Золоті ворота, Києво-Печерська лавра. Це основні культурні та історичні місця міста.
  3. «Шоколадний будиночок & raquo;. Це особняк С. С. Могильовцева, виконаний в стилі еклектика, що поєднує в собі елементи готики, бароко і модерну.
  4. ВДНХ, гідропарк, парк ім. Шевченко. Це ідеальні місця для прогулянок на свіжому повітрі.

Місця для відвідування з дітьми


Першим місцем, яке варто відвідати з дітьми в Києві, є зоопарк. Чи не кожне українське місто може похвалитися власною колекцією диких звірів. У Києві ж є 2 зоопарку, відвідування яких буде цікаво діткам будь-якого віку.

  1. Київський зоопарк. Після проведення ремонтних робіт в ньому з'явилися нові просторі вольєри з умовами наближеними до реальних. Це дозволяє поспостерігати за тваринами в звичайній для них обстановці. Розташований зоопарк біля станції метро Політехнічна.
  2. Зоопарк & laquo; 12 місяців & raquo;. Він знаходиться в 40 км від столиці між Демидовом і Литвинівці. Займає територію в 16 га. Взимку тут працює контактний зоопарк.

Маленьким мандрівникам також сподобається парк « Київська Русь ». Він знаходиться в 57 км від Києва. У вихідні тут проходять народні гуляння, можна постріляти з лука, покататися верхи, взяти участь в турнірах і побачити справжні бої на мечах. У парк & laquo; Київська Русь & raquo; можна приїжджати всією сім'єю на цілий день.

Якщо ви хочете залучати дитину до української культури і знайомити з історією нашої країни, обов'язково рушайте всією сім'єю в етнографічний музей під відкритим небом Пирогово. На вихідних тут влаштовують гуляння козаки і проходять ярмарки. Від поїздки у вас залишаться прекрасні фото на тлі старовинних українських хат, які були звезені в музей з усіх куточків України.

Місця для відвідування вночі

Київ вночі
У Києві є кілька романтичних місць, куди поїхати варто виключно в темний час доби. Унікальна підсвічування старовинної архітектури робить ці місця неймовірно яскравими і незабутніми. Дістатися сюди вночі громадським транспортом не вийде, а без особистого автомобіля єдиним виходом побачити красу нічного міста буде прокат авто. Вночі рекомендуємо з'їздити в наступні туристичні місця.

  1. Андріївський Узвіз. Тут можна не тільки зануритися в атмосферу старовинного Києва, а й придбати оригінальні сувеніри ручної роботи.
  2. Пейзажна алея. Це зразок сучасного мистецтва під відкритим небом. У цьому місці можна підзарядитися позитивом і долучитися до сучасної культури.
  3. Парк Наводницький. Він знаходиться на березі Дніпра. Відвідавши це чудове місце в нічний час, можна в яскравому світлі ліхтарів по-новому поглянути на красу річкових пейзажів і велич старовинних дерев.
  4. Пішохідний міст. Побачивши його оригінальне підсвічування, ви точно не пошкодуєте, що відправилися в нічний подорож.

Захоплюючі маршрут

Коли ви взяли на прокат авто на день або на всі вихідні, щоб здійснити незабутню подорож, навіщо обмежуватися межами столиці? Пропонуємо 5 захоплюючих маршрутів, які допоможуть вам побачити нові місця за межами Києва.

  1. с. Качанівка. Тут ньому розташований унікальний палацово-парковий комплекс, створений ще в 18 ст.
  2. м Ніжин. У це місто варто поїхати заради Миколаївського собору, побудованого в 18 столітті. Також тут можна відвідати Михайлівську, Всесвятське і Троїцьку церкви.
  3. м Радомишль. У центрі міста знаходиться унікальний замок Радомисль, в якому зібрана величезна колекція старовинних ікон.
  4. м Тростянець. У цьому місті є безліч старовинних будівель – Круглий двір, Вознесенська і Благовіщенська церква, садиба і Руїни грота німф.
  5. с. Бузова. Тут розташований комплекс « Українське село », в якому можна познайомитися з сільським побутом.

аренда в NarsCars

Висновок

Ви хочете відправитися в подорож по столиці України, побачити її мальовничі пейзажі і познайомитися з унікальними архітектурними спорудами, але у вас немає власного автомобіля? Автопрокат в Києві пропонує компанія Narscars. У нас можна орендувати авто різного класу з водієм і без. Є великий вибір автомобілів для великої компанії або поїздки удвох. Телефонуйте, і ми допоможемо вам підібрати ідеальне авто для незабутньої подорожі!

Залишилися питання?
Пишіть нам у чат
Чат онлайн
Наш Call-center
Відповімо на усі запитання
+38 067 120 7318
Mini Cooperабо подобний | Середнiй
Mini Cooper
1-3 діб
$56 / добу
4-9 діб
$51 / добу
10-25 діб
$49 / добу
26+ діб
$36 / добу
Kia Cee`dабо подобний | Середнiй
Kia Cee`d
1-3 діб
$42 / добу
4-9 діб
$38 / добу
10-25 діб
$35 / добу
26+ діб
$32 / добу
Skoda Fabiaабо подобний | Економ
Skoda Fabia
1-3 діб
$35 / добу
4-9 діб
$32 / добу
10-25 діб
$29 / добу
26+ діб
$26 / добу
Mercedes E-classабо подобний | Преміум
Mercedes E-class
1-3 діб
$310 / добу
4-9 діб
$207 / добу
10-25 діб
$125 / добу
26+ діб
$100 / добу
Honda CRVабо подобний | Позашляховик
Honda CRV
1-3 діб
$67 / добу
4-9 діб
$61 / добу
10-25 діб
$55 / добу
26+ діб
$48 / добу
Volkswagen T6або подобний | Мінівен
Volkswagen T6
1-3 діб
$170 / добу
4-9 діб
$145 / добу
10-25 діб
$125 / добу
26+ діб
$100 / добу
Volkswagen Transporter T5або подобний | Комерційний
Volkswagen Transporter T5
1-3 діб
$69 / добу
4-9 діб
$63 / добу
10-25 діб
$57 / добу
26+ діб
$53 / добу
Volkswagen Amarokабо подобний | Пікап
Volkswagen Amarok
1-3 діб
$115 / добу
4-9 діб
$110 / добу
10-25 діб
$83 / добу
26+ діб
$75 / добу