Йде обробка вашого запиту

#Цікаво
Оренда авто в Києві - плюси і мінуси

Оренда авто в Києві - плюси і мінуси

«Автомобіль – це не розкіш, а засіб пересування» — популярна фраза з роману «Золоте теля» Ільфа і Петрова. Хоч вона і була придумана на початку 30-хх рр., Але для сучасної людини вона стала насправді пророчою. Наявність власного авто дає свободу в пересуванні, дозволяє з комфортом і з мінімальною затратою часу дістатися до будь-якого куточка країни. А коли особистого транспортного засобу немає, на допомогу завжди прийде компанія Narscars. У нас можна орендувати машину будь-якого класу подобово та на тривалий термін. Але перш ніж брати авто на прокат, потрібно знати всі переваги і недоліки даного сервісу.

Зручний спосіб пересування, якщо ти в чужому місті

До столиці України можна прилетіти, приїхати поїздом або автобусом. Пересуватися по місту можна на громадському транспорті, але він настільки розгалужений, що далеко не кожна людина, вперше приїхав до Києва, здатна розібратися в його особливостях. Гостям столиці набагато зручніше озброїтися навігатором і їздити по місту в орендованому автомобілі. В першу чергу, це комфорт і істотна економія часу, оскільки немає необхідності витрачати його на розробку маршруту, пошук зупинок громадського транспорту і його очікування.

Орендоване авто – хороший аксесуар для бізнес зустрічі.

Київ – це місто, в якому для досягнення успіху недостатньо володіти тільки знаннями і навичками. Вам слід бути швидше, мобільніше і вміти справити враження при першій зустрічі. Погодьтеся, що набагато солідніше приїхати на ділову зустріч або співбесіду на презентабельному авто, ніж на метро.

Відмінне рішення, якщо немає необхідності часто користуватися авто

Особистий автомобіль – це не тільки комфорт і швидкість пересування, а й пов'язані з його володінням постійні незручності і витрати:

  • техобслуговування;
  • оформлення страховки;
  • періодичний ремонт;
  • оплата стоянки або гаража.

оренда авто в Україні

Мало хто може похвалитися великим персональним автопарком, а в прокатних фірмах ви маєте можливість орендувати авто під свої потреби. Це можуть бути абсолютно різні моделі, вибір яких залежить від мети. Наприклад, для виїзду на природу ви можете взяти на прокат позашляховик, а для зустрічі іноземного партнера в аеропорту підійде автомобіль преміум класу. При цьому машина буде з діючою страховкою, повністю в справному стані, чиста і з повним баком бензину. Про це подбає автопрокат.

Київ – велике місто, де не всюди можна проїхати на громадському транспорті

Столиця України стрімко зростає, з'являються нові ЖК, приєднуються ближні селища, але інфраструктура розвивається не настільки стрімко, як будівництво. Ще далеко не всі райони Києва охоплені лініями метро, та й маршрутні таксі ходять не завжди за розкладом. Щоб дістатися до деяких частини міста, доведеться користуватися таксі, послуги якого в столиці обійдуться недешево. Щоб заощадити час на очікуванні таксі і не переплачувати за такий сервіс, краще орендувати транспорт і добиратися в будь-який куточок міста самостійно і без проблем, слухаючи в салоні ту музику, яка подобається вам, а не водієві.

У Києві часто бувають пробки

Пробки і тягучки – це невід'ємний атрибут столичних доріг. Чим би ви не пересувалися по ним, будь-то власним автомобілем, маршруткою, тролейбусом або на орендованому авто & mdash; ризик застрягти на дорозі однаковий. Погодьтеся, що набагато комфортніше стояти в пробці, перебуваючи при цьому в салоні презентабельного і комфортного автомобіля, ніж бути в цей час в громадському транспорті.

Щоб уникнути пробок, користуйтеся навігаторами та іншими онлайн-сервісами, що визначають ситуацію на дорогах. Крім того, частою причиною появи «тягучок» є несподівані поломки морально застарілого транспорту. Це ще одна причина, чому варто звертатися в автопрокат. У ваше розпорядження надається повністю справний автомобіль, тому ви вже точно не станете причиною подібних ситуацій на дорозі.

У компанії Narscars ви можете орендувати будь-яке авто для поїздок по місту і за межі столиці. В автопарку є моделі економ, бізнес і преміум класу. Зі списком доступних машин, ви можете ознайомитися в нашому каталозі. Щоб уточнити деталі оренди, телефонуйте за телефонами, вказаними на сайті.

клієнти компанії

Залишилися питання?
Пишіть нам у чат
Чат онлайн
Наш Call-center
Відповімо на усі запитання
+38 067 120 7318
Opel Grandlandабо подобний | Позашляховик
Opel Grandland
1-3 діб
$75 / добу
4-9 діб
$65 / добу
10-25 діб
$55 / добу
26+ діб
$49 / добу
Opel Mokkaабо подобний | Позашляховик
Opel Mokka
1-3 діб
$75 / добу
4-9 діб
$65 / добу
10-25 діб
$55 / добу
26+ діб
$49 / добу
Kia Rioабо подобний | Економ
Kia Rio
1-3 діб
$32 / добу
4-9 діб
$31 / добу
10-25 діб
$28 / добу
26+ діб
$26 / добу
Volkswagen Passatабо подобний | Бізнес
Volkswagen Passat
1-3 діб
$69 / добу
4-9 діб
$63 / добу
10-25 діб
$57 / добу
26+ діб
$43 / добу
Audi Q7або подобний | Преміум
Audi Q7
1-3 діб
$230 / добу
4-9 діб
$210 / добу
10-25 діб
$190 / добу
26+ діб
$170 / добу
Volkswagen Poloабо подобний | Економ
Volkswagen Polo
1-3 діб
$35 / добу
4-9 діб
$32 / добу
10-25 діб
$30 / добу
26+ діб
$28 / добу
Mercedes Vianoабо подобний | Мінівен
Mercedes Viano
1-3 діб
$170 / добу
4-9 діб
$129 / добу
10-25 діб
$125 / добу
26+ діб
$100 / добу
Peugeot Travellerабо подобний | Мінівен
Peugeot Traveller
1-3 діб
$170 / добу
4-9 діб
$145 / добу
10-25 діб
$125 / добу
26+ діб
$100 / добу