Йде обробка вашого запиту

#Цікаво
Чим відрізняються авто бізнес від преміум класу?

Чим відрізняються авто бізнес від преміум класу?

Серед автомобілів верхньої цінової категорії виділяються дві групи: преміум та бізнес клас. Очевидно, що із загального у них одна з найвищих цін у лінійці будь-якого бренду, максимальне використання дорогих матеріалів і новітніх технологій, а також підвищений комфорт для користувача. Функція такого авто – презентація стану та соціального стану власника. Зовні подібні машини завжди великі та сучасні.

Але в чому їх відмінності не так очевидно. До того ж перехідні кордони між типами не зовсім чіткі, і в бізнес-клас можуть зараховувати автомобілі середнього цінового сегмента з покращеними характеристиками, а найдорожчі та наворочені моделі бізнес-класу – до преміум-сегменту. Багато що залежить від марки-виробника та того, як вона презентує свої машини. Але все ж таки є усереднена класифікація, завдяки якій і можна розібратися у відмінностях цих двох видів авто.

Особливості авто бізнес-класу

Дуже часто можна почути, що депутати та бізнесмени їздять машинами класу не нижче, ніж бізнес. Але що це означає і які переваги дає таке авто власнику?

Насамперед це представницькі автомобілі підвищеного комфорту. За європейською класифікацією – категорія E.

У них обов'язково будуть система клімат-контролю, підігрів крісел, шумоізоляція та непрозоре скло. Також на найвищому рівні виконано систему безпеки, якщо порівнювати з машинами середнього класу. Дуже часто як для авто бізнес класу, так і для преміальних моделей наймається персональний водій.

Технічні характеристики подібних транспортних засобів більш суворі:

двигун від 2,4 л;
довжина - до 4,6 м.

Як правило, такі машини беруть для бізнесу — здійснення угод, перевезення документів на підписання та інші важливі події, де потрібно доставити начальство та показати статусність. Тому автомобілі виглядають презентабельно, дорого і розкішно як всередині, так і зовні. Для внутрішнього оздоблення часто використовуються натуральні матеріали: шкіра, дерево, камінь. Дуже часто серійні авто відомих брендів підходять під усі характеристики бізнес- та преміум-класів, але такими не є через масовий випуск.

оренда авто в Україні

Автомобілі преміум-класу – що це?

Найдорожчими автомобілями у всіх без винятку брендів є представники преміум-класу. Вони виготовляються в обмежених кількостях і стоять, як кілька автомобільних бізнес-класу. Машини з категорії F діляться на два різновиди: преміум-авто серійного випуску та індивідуальні моделі. Такими авто користуються надбагаті люди, часто замовляючи індивідуальне внутрішнє оздоблення та елементи зовнішнього дизайну. Завдяки цьому виходить унікальний автомобіль, один на весь світ.

Технічні параметри вони теж дещо збільшені. Так, двигун починається від 2,5 л, а довжина - не менше 4,9 м. Те саме стосується і внутрішнього оснащення. Такі машини мають унікальний сучасний дизайн, їх не можна сплутати з дешевшими моделями.

Багато брендів, як, наприклад, Bentley чи Maybach, позиціонуються виключно як виробники преміальних машин. Це насамперед статусні авто, що сигналізують про фінансовий стан власника. Особливість елітних машин у тому, що їх збирають не конвеєрно, а вручну.

Звичайний бізнес рідко собі може дозволити купити або взяти в оренду таке дороге авто, до того ж витрати на нього будуть невиправданими з точки зору функцій, що виконуються. Великі потужні мотори і гідравліка дають максимально плавний хід в обох випадках, а ергономічні крісла забезпечують однаковий рівень комфорту. Головною різницею між ними можна назвати саме наявність преміальних аксесуарів та покращень.

Вибір між авто бізнес або преміум класу стоїть перед багатими людьми і полягає в тому, щоб забезпечити собі максимальний комфорт та показати статусність. У NarsCars є як прокат преміум авто, так і оренда автомобілів бізнес-класу по Україні. Ви зможете організувати трансфер у будь-яке місце без зниження рівня комфорту та статусності.

Залишилися питання?
Пишіть нам у чат
Чат онлайн
Наш Call-center
Відповімо на усі запитання
+38 067 120 7318
Volkswagen T-Rocабо подобний | Позашляховик
до 15.04.2024
Volkswagen T-Roc
1-3 діб
$63 $50 / добу
4-9 діб
$55 $50 / добу
10-25 діб
$50 $50 / добу
26+ діб
$45 $50 / добу
Suzuki S-Crossабо подобний | Позашляховик
Suzuki S-Cross
1-3 діб
$55 / добу
4-9 діб
$47 / добу
10-25 діб
$43 / добу
26+ діб
$37 / добу
Citroen C-Elyseeабо подобний | Економ
Citroen C-Elysee
1-3 діб
$35 / добу
4-9 діб
$32 / добу
10-25 діб
$29 / добу
26+ діб
$26 / добу
Toyota Corollaабо подобний | Середнiй
Toyota Corolla
1-3 діб
$41 / добу
4-9 діб
$37 / добу
10-25 діб
$34 / добу
26+ діб
$31 / добу
Kia Rio X-Lineабо подобний | Середнiй
Kia Rio X-Line
1-3 діб
$41 / добу
4-9 діб
$37 / добу
10-25 діб
$34 / добу
26+ діб
$28 / добу
Toyota Camry 70або подобний | Бізнес
Toyota Camry 70
1-3 діб
$66 / добу
4-9 діб
$60 / добу
10-25 діб
$55 / добу
26+ діб
$46 / добу
Suzuki Vitaraабо подобний | Позашляховик
Suzuki Vitara
1-3 діб
$45 / добу
4-9 діб
$41 / добу
10-25 діб
$38 / добу
26+ діб
$36 / добу
Toyota RAV 4або подобний | Позашляховик
Toyota RAV 4
1-3 діб
$68 / добу
4-9 діб
$60 / добу
10-25 діб
$52 / добу
26+ діб
$47 / добу