Йде обробка вашого запиту

#Цікаво
Найнадійніші автомобілі в світі

Найнадійніші автомобілі в світі

УУкраїна входить до п'ятірки найбільших країн Європи. Щоб дістатися з її західної частини до південної доведеться провести в дорозі більше 20 годин. Якщо ви не готові перебувати весь цей час в громадському транспорті, то скористайтеся легковим автомобілем.

Але якщо ваш особистий транспорт не розрахований на комфортне і безпечне поїздку на такі далекі відстані, вибирайте оренду надійних авто. Подібні послуги на вигідних умовах пропонує всім бажаючим компанія Narscars. У нашому автопарку представлені різні марки автомобілів. Формуючи його, ми враховували всі характеристики транспортних засобів, від їх надійності та безпеки, до екстер'єру та форми сидінь. Тому оформивши у нас прокат Mazda або будь-якого іншого автомобіля, ви отримаєте тільки позитивні емоції.

Рейтинг надійності

Щорічно десятки аналітичних організацій проводять відбір кращих автомобілів, оцінюючи їх за різними критеріями. У Німеччині цим займається VdTUV — асоціація, в яку входять технічні інспекційні агентства, а також автоклуб ADAC. У Сполучених Штатах Америки такі дослідження проводяться протягом 80 років незалежної організацією Consumer Reports і сервісом J.D. Power.

Методи збору даних у кожній з перерахованих компаній свої. Тому складається ними рейтинг може відрізнятися. Так згідно з даними J.D. Power лідерами за перші три місяці експлуатації в 2020 році стали:

  • Dodge;
  • Kia;
  • Chevrolet.  

За статистикою зібраної співробітниками журналу Consumer Report на підставі аналізу 500000 авто першість належить японським маркам: Lexus, Mazda, Toyota. За версією німецької асоціації технагляду TUV абсолютним лідером є Mercedes-Benz GLC.

Машини, які посіли перші рядки рейтингу, не тільки найчастіше купують, але і з задоволенням беруть на прокат. Доступні вони і для клієнтів компанії Narscars.

Фактори надійності

Незважаючи на відмінності у виборі лідерів всі компанії керуються одними і тими ж критеріями, найістотнішим серед яких вважається надійність. Попадання бренду виробника в цей список забезпечує підвищення попиту на лінійку його машин. Причому їх не тільки більш часто купують. Аналізуючи прокат авто у Львові,, ми переконалися, що в більшості випадків перевагу віддають моделям, які займають перші рядки в рейтингу надійності.

оренда авто в Україні

Але що ж мається на увазі під цим поняттям? Надійність визначається, як сукупність основних якостей і характеристик, властивих дійсно хорошим і безвідмовним автомобілів.

Збір даних здійснюється шляхом анкетування власників нових і старих машин, проведення краш-тестів і випробувань в складних умовах. Важлива роль в дослідженнях належить і опитуваннями. В останні роки вони базуються на блоці з 223 питань, пов'язаних з виникненням проблем у автомобілів з різними термінами експлуатації. Питання стосуються наступних факторів.

  1. Безвідмовності в процесі експлуатації. Цей критерій дозволяє визначити як довго автомобіль може використовуватися без ремонту. Обов'язкові умови дослідження за цим параметром & mdash; дотримання власником рекомендацій виробника і знаходження авто в експлуатації.
  2. Довговічності, що визначає який період часу транспортний засіб буде перебувати в справному стані. Включення в оцінку цього показника можливо лише при регулярному проходженні ТО в сервісних центрах.
  3. Простоті виконання ремонтних робіт. Цей параметр залежить від того, наскільки добре виробник передбачив можливість швидкого усунення несправностей.
  4. Відповідності заявленого в технічній документації терміну експлуатації з фактичною тривалістю роботи авто.
  5. Прохідності, яка визначається для конкретних моделей машин в реальних умовах.

В опитуваннях також враховуються стаж водіння, кліматичні умови експлуатації та будь-які інші відхилення в роботі, на які вказують власники транспортних засобів. Всі проблеми підсумовуються, дозволяючи вивести спільний знаменник по конкретній марці і виробнику. & Nbsp; Найнадійніший модель в певній групі вибирається виходячи з кількості дефектів на 100 автомобілів після 90 днів експлуатації і в віці від 1 до трьох років.

Висновки

Серед певного прошарку автолюбителів все ще існує думка, що перші місця експерти присуджують найдорожчим брендам. Насправді це далеко не так. У лінійці будь-якого виробника завжди знайдеться дорога модель, яка за сукупністю надійності поступатиметься бюджетним машинам. Тому в щорічно оновлюваних рейтингу “ невбиваних ” автомобілів сьогодні можна зустріти бренди, які ще зовсім недавно входили в число явних аутсайдерів. Але є в ньому і лідери, які впевнено рухаються вперед.

Починаючи з 2018 року, згідно зі статистикою, ситуація складається таким чином/

  1. Пальму першості утримує компанія Lexus. Автомобілі цього японського виробника наділені неймовірною силою і укомплектовані кращої електронікою в світі. За якістю збірки, динамічності та внутрішньої розкоші у цих машин немає конкурентів. Оренда Lexus врятує ситуацію, коли немає шансів на покупку авто класу преміум. Цей японець допоможе вам справити враження на ділового партнера, стане прикрасою весільного кортежу і зробить далеку подорож комфортним.
  2. Друге місце в рейтингу надійності також утримують машини японського бренду, воно по праву дісталося бренду Mazda. Причому популярністю користуються не тільки автомобілі, недавно зійшли з конвеєра, а й з пробігом, так як зберігають свою надійність протягом всього періоду експлуатації.
  3. Бронзу в рейтингу завоювала Toyota. В останні роки бренд зміг зробити великий крок вперед, оснастивши свої автомобілі довговічними і стійкими до зносу АКПП, а також роботизованими коробками. Завдяки цьому оновленню значно підвищилася надійність авто, і спростився ремонт. Якщо критеріями вибору машини для вас є безвідмовність і ремонтопридатність, то оренда Toyota — пропозиція, яке вам сподобається.

 Телефонуйте, і ми підберемо для вас найнадійніше авто!

Залишилися питання?
Пишіть нам у чат
Чат онлайн
Наш Call-center
Відповімо на усі запитання
+38 067 120 7318
Skoda Fabiaабо подобний | Економ
Skoda Fabia
1-3 діб
$35 / добу
4-9 діб
$32 / добу
10-25 діб
$29 / добу
26+ діб
$26 / добу
Mercedes E-classабо подобний | Преміум
Mercedes E-class
1-3 діб
$310 / добу
4-9 діб
$207 / добу
10-25 діб
$125 / добу
26+ діб
$100 / добу
Honda CRVабо подобний | Позашляховик
Honda CRV
1-3 діб
$67 / добу
4-9 діб
$61 / добу
10-25 діб
$55 / добу
26+ діб
$48 / добу
Volkswagen T6або подобний | Мінівен
Volkswagen T6
1-3 діб
$170 / добу
4-9 діб
$145 / добу
10-25 діб
$125 / добу
26+ діб
$100 / добу
Volkswagen Transporter T5або подобний | Комерційний
Volkswagen Transporter T5
1-3 діб
$69 / добу
4-9 діб
$63 / добу
10-25 діб
$57 / добу
26+ діб
$53 / добу
Volkswagen Amarokабо подобний | Пікап
Volkswagen Amarok
1-3 діб
$115 / добу
4-9 діб
$110 / добу
10-25 діб
$83 / добу
26+ діб
$75 / добу
Toyota Hiluxабо подобний | Пікап
Toyota Hilux
1-3 діб
$110 / добу
4-9 діб
$98 / добу
10-25 діб
$80 / добу
26+ діб
$73 / добу
Honda Accordабо подобний | Бізнес
Honda Accord
1-3 діб
$76 / добу
4-9 діб
$68 / добу
10-25 діб
$63 / добу
26+ діб
$55 / добу