Йде обробка вашого запиту

#ТребаЗнати
Оренда автомобіля під час карантину. Які поради та дії при аварійній ситуації?

Оренда автомобіля під час карантину. Які поради та дії при аварійній ситуації?

Швидке поширення COVID-19 порушило плани людей по всьому світу. Щоб уникнути великої кількості смертей і скоротити число тих, що заразилися, уряду практично всіх країн довелося вводити суворі карантинні заходи. Не стала винятком і Україна. У житті наших співгромадян також з'явилися певні обмеження. Але головною проблемою, до якої призвів оголошений урядом локдаун стали нові правила роботи громадського транспорту. Саме вони змусили багатьох людей шукати більш зручні способи пересування всередині населеного пункту і за його межами. Одним з найкращих варіантів в такій ситуації опинився автопрокат.

Сучасні, надійні і безпечні автомобілі, що надаються компанією Narscars, допоможуть вам залишатися активними і не відмовлятися від запланованих раніше заходів. До того ж оренда транспортного засобу для особистих цілей обмежить вимушене спілкування з іншими людьми, зробивши ваші поїздки безпечними.

Подача автомобіля клієнтам

Дотримання гігієнічних вимог і обмеження контактів є головними правилами поведінки в період пандемії. Дотримуватися їх, користуючись громадським транспортом, практично неможливо. Якщо вас не перевели на режим роботи онлайн, то варто скористатися послугами нашої компанії і взяти машину на прокат.

Подібна пропозиція підійде як приватним особам, так і комерційним компаніям, а також державним установам. Для цієї категорії клієнтів передбачена послуга надання підмінного автомобіля, на час поки основний знаходиться в ремонті.

Процес оформлення машини починається з заповнення простої форми на сайті компанії. Після її розгляду менеджери зв'яжуться з вами для уточнення умов співпраці та подачі авто. Отримати вбрання транспортний засіб можна в день звернення, погодивши місце, де ви його зможете забрати.

банер оренда авто нарскарс

Обробка та дезінфекція орендованого транспорту

Ми дбаємо про здоров'я своїх клієнтів. Тому всі автомобілі, що надаються Narscars на прокат піддаються обов'язковій обробці перед здачею в експлуатацію. У неї входить:

  • чистка кузова;
  • сухе і вологе прибирання салону;
  • обробка антисептиком ручок, керма, приладової панелі і всіх внутрішніх поверхонь;
  • миття килимків і стекол.

Дезінфекція салону проводиться після кожного клієнта. До нового користувачеві машина надходить в чистому стані.

Щоб повністю виключити можливість зараження коронавірусів, ми рекомендуємо періодично протирати антисептиком:

  • рульове колесо;
  • приладову панель;
  • дверні ручки;
  • інші контактні поверхні.

Доброю профілактичним заходом є регулярне вологе прибирання і провітрювання салону. Оскільки частинки вірусу можуть перебувати на будь-яких предметах, то все покупки краще перевозити в багажнику автомобіля, щоб виключити їх контакт з пасажирами.

Безпека клієнтів — наша головна задача


Оренда авто під час карантину користується підвищеним попитом. Поїздки в особистій машині позбавляють від ризику заразитися COVID-19, а при зверненні в нашу компанію ще й гарантують безпеку.

Своїм клієнтам ми надаємо автомобілі з мінімальним пробігом, в відмінному технічному стані. Перед відправкою транспортного засобу здійснюється додаткова перевірка справності всіх його вузлів і механізмів.

Машини нашого парку обов'язково оснащуються, відповідними сезону шинами, мають страховку і регулярно проходять обслуговування. Беручи автомобіль на прокат у нас, вам не доведеться займатися його ремонтом і пошуком необхідних запчастин. Усунення несправностей ми беремо на себе. При виявленні найменших недоліків в роботі транспортний засіб відправляється в сервісний центр для виконання ремонтних робіт.

Запобіжні заходи

Ретельно виконана дезінфекція салону не допоможе вам уникнути зараження, якщо при експлуатації авто ви не будете дотримуватися основних правил, що діють під час карантину.

  • Носити рукавички і захисну маску, при відвідуванні магазинів та інших громадських місць;
  • обробляти внутрішні поверхні салону антисептиком після кожної поїздки;
  • провітрювати авто після перевезення пасажирів.

Не варто погоджуватися підвезти незнайомих людей з яскраво вираженими ознаками ГРВІ та не мають захисних масок. Буде непогано, якщо ви збільшите кількість вологих прибирань і обробок внутрішніх поверхонь салону з застосуванням дезінфікуючих засобів, а також будете чистити килимки після кожної поїздки. Дотримуючись цих нескладних заходів, ви зможете вберегти себе і близьких від коронавируса.

З огляду на вплив діючих в зв'язку з поширенням COVID-19 обмежень на фінансові можливості людей, ми пропонуємо доступні тарифи на всі послуги. У нас ви зможете орендувати автомобілі як економ, так і бізнес-класу. Умови прокату клієнти можуть вибирати на свій розсуд. Перелік вимог до орендаря, додаткові опції і тарифи на послуги вказані на сайті компанії.

У нас діють знижки на деякі моделі машин, ознайомитися з ними можна в розділі Акції. Але навіть автомобілі, що не потрапили під цю пропозицію, орендувати дешевше, ніж викликати таксі. До того ж шанси заразитися коронавірусів в прокатному транспорті мінімальні, що робить його найкращим варіантом під час пандемії.

Заключение

Швидке поширення вірусу змусило всіх людей переглянути свої звички і змінити спосіб життя. Особливо сильно локдаун вплинув на вибір засобів пересування. Звичний міський транспорт дуже багатьом довелося змінити на взяті в оренду автомобілі. При цьому для більшості обов'язковою умовою стала не тільки надійність і безпеку машин, але і доступна вартість прокату. Ми врахували побажання клієнтів і готові надати кошти пересування, які повністю відповідають заявленим вимогам.

Стати нашим клієнтом може будь-який громадянин України, який досяг 23 років і має стаж водіння 2 роки. Для отримання докладної інформація за умовами прокату зв'яжіться з нами по телефону або іншим, зручним для вас способом.

Залишилися питання?
Пишіть нам у чат
Чат онлайн
Наш Call-center
Відповімо на усі запитання
+38 067 120 7318
Mercedes E-classабо подобний | Преміум
Mercedes E-class
1-3 діб
$310 / добу
4-9 діб
$207 / добу
10-25 діб
$125 / добу
26+ діб
$100 / добу
Honda CRVабо подобний | Позашляховик
Honda CRV
1-3 діб
$67 / добу
4-9 діб
$61 / добу
10-25 діб
$55 / добу
26+ діб
$48 / добу
Volkswagen T6або подобний | Мінівен
Volkswagen T6
1-3 діб
$170 / добу
4-9 діб
$145 / добу
10-25 діб
$125 / добу
26+ діб
$100 / добу
Volkswagen Transporter T5або подобний | Комерційний
Volkswagen Transporter T5
1-3 діб
$69 / добу
4-9 діб
$63 / добу
10-25 діб
$57 / добу
26+ діб
$53 / добу
Volkswagen Amarokабо подобний | Пікап
Volkswagen Amarok
1-3 діб
$115 / добу
4-9 діб
$110 / добу
10-25 діб
$83 / добу
26+ діб
$75 / добу
Toyota Hiluxабо подобний | Пікап
Toyota Hilux
1-3 діб
$110 / добу
4-9 діб
$98 / добу
10-25 діб
$80 / добу
26+ діб
$73 / добу
Honda Accordабо подобний | Бізнес
Honda Accord
1-3 діб
$76 / добу
4-9 діб
$68 / добу
10-25 діб
$63 / добу
26+ діб
$55 / добу
Mazda 3або подобний | Середнiй
Mazda 3
1-3 діб
$46 / добу
4-9 діб
$42 / добу
10-25 діб
$37 / добу
26+ діб
$33 / добу