Йде обробка вашого запиту

ТребаЗнати

Все цікаве тут
Експлуатація орендованого автомобіля - Що потрібно знати?
#ТребаЗнати

Прокат автомобіля - це дуже популярна послуга, якою користуються не тільки приїжджають в Україну, а й багато місцевих жителів. На орендованому авто можна подорожувати по країні всією сім'єю або невеликою компанією, його можна взяти на прокат з нагоди весільного торжества, для зустрічі гостей або при поломці власного транспорту.

Поради як правильно вибрати взимку авто напрокат
#ТребаЗнати

Настала зима - гарне і наповнене чарами пору року. І хто сказав, що холодні місяці потрібно проводити вдома, забившись під ковдру? Безліч місць в нашій країні готові подарувати нові враження, вразити зачаровують зимовими пейзажами і зарядити позитивом. Навіть якщо у вас немає власної машини або вона не підходить для зимових доріг

Оренда автомобіля - які класи авто вибирають в Одесі
#ТребаЗнати

Одеса - велике місто мільйонник, розташоване в мальовничому місці і оточене численними курортами. Це один із центрів туристичного та ділового життя України, і прокат авто різних класів тут актуальний незалежно від сезону. Підібрати потрібний клас автомобіля можна в прокатних компаніях, наприклад, NarsCars.

Безпечна оренда автомобіля в Україні
#ТребаЗнати

З кожним роком послуга довготривалої і короткострокової оренди авто стає все популярнішим. Це по-справжньому європейський підхід у випадках, коли машина потрібна ситуативно: з'їздити з сім'єю на автоекскурсію, на дачу, у відрядження.

Оренда автомобіля під час карантину. Які поради та дії при аварійній ситуації?
#ТребаЗнати

Швидке поширення COVID-19 порушило плани людей по всьому світу. Щоб уникнути великої кількості смертей і скоротити число тих, що заразилися, уряду практично всіх країн довелося вводити суворі карантинні заходи.

Правила перевезення дітей в автомобілі 2022
#ТребаЗнати

Велика кількість аварій - одна з головних причин посилення законів і внесення змін в існуючі ПДР в Україні. При цьому особлива увага приділяється безпеці маленьких пасажирів.

Як перевірити автомобіль перед орендою?
#ТребаЗнати

Прокат автомобіля в Україні став користуватися величезною популярністю не тільки у іноземців, для яких це цілком звичайна послуга, а й у наших громадян, гідно оцінили всі вигоди цього сервісу. Автопрокат цікавий любителям подорожей, у яких немає власного авто, бізнесменам, які хочуть зустріти в аеропорту своїх бізнес-партнерів або потребують комерційному автопарку, але поки не володіють достатнім капіталом для його покупки і багатьом інших як фізичним, так і юридичним особам.

Повернення орендованого авто: за що штрафують?
#ТребаЗнати

Автопрокат - це послуга, яка останнім часом стала користуватися в Україні популярністю не тільки у гостей країни, а й у постійних жителів. Орендованим автомобілем можна їздити по особистим або бізнес-справах, зустрічати партнерів або родичів в аеропорту, організовувати трансфер з готелю або просто подорожувати по країні.

Дорожня пригода з орендованим авто - поради та дії при аварійних ситуаціях
#ТребаЗнати

Навіть за ідеальних дорожніх умовах і прекрасної видимості самий кваліфікований водій може стати учасником, а то і винуватцем, аварій. На жаль, від подібних подій не застрахований жоден автолюбитель в Україні. І якщо з власною машиною все зрозуміло, ви самі приймаєте рішення, то орендований транспорт зовсім інша справа. Тому ще до того, як виїхати з пункту прокату коштує зібрати максимум інформації "про всяк випадок" щоб розуміти, як правильно діяти.

Оренда авто у компанії або у приватної особи. Що краще?
#ТребаЗнати

Щоб бути успішним, сучасна людина повинна швидко приймати рішення і оперативно реагувати на будь-які ситуації, бути мобільним і незалежним. Багато в чому цьому сприяє наявність власного автомобіля, але бувають ситуації, коли особистий транспорт недоступний або з фінансових причин його покупка в даний момент неможлива.

Безпека поїздки у вечірній час
#ТребаЗнати

Незважаючи на практично порожні дороги, незначну ймовірність зустрічі з велосипедистами, мотоциклістами і пішоходами, ніч - не найкращий час для поїздок. Особливо небезпечні, на думку фахівців, сутінки - ранкові або вечірні, а й повна темрява також провокує аварійні ситуації.

Авто з якою коробкою передач вибрати: автоматичною або механічною?
#ТребаЗнати

Водії часто сумніваються, яке авто вибрати: з автоматичною або механічною коробкою передач. Найчастіше таким питанням задаються новачки, вибираючи своє перше авто або машину для оренди. Також дана тема актуальна для тих, хто користується тільки одним типом трансмісії і розглядає варіант зміни типу коробки передач.

Порушення правил дорожнього руху на орендованому авто
#ТребаЗнати

В останні роки оренда автомобілів має все більший попит в Україні, адже вона відкриває стільки можливостей. Але ж пам'ятайте і про відповідальність. І йдеться не лише про штрафні санкції за пошкодження машини, а й про необхідність сплати штрафів у разі порушення правил дорожнього руху. Про нюанси та порядок виплат ми й поговоримо у цій статті.

Найпоширеніші причини ДТП
#ТребаЗнати

Дорожньо-транспортна пригода – ситуація, яку хоче уникнути кожен водій. Однак, якщо вірити статистиці, аварій на дорогах України з кожним роком стає дедалі більше. Основна причина полягає у збільшенні кількості автомобілів. Але каталізатором стає неуважність автомобілістів та порушення правил дорожнього руху. Щоб не потрапити до неприємної ситуації, розглянемо основні причини виникнення ДТП. Фахівці компанії Narscars підготували матеріал про 7 основних ситуацій, що призводять до аварій.

Що потрібно знати про паркування автомобіля?
#ТребаЗнати

Досвідчені автоводії знають, що звичка правильно паркуватися - один з головних при керуванні авто. При навчанні водінню цій навичці приділяється особлива увага. Різні типи паркувань мають на увазі різні маневри. Розглянемо основні методи та правила паркування автомобіля, а також поради щодо вибору місця для стоянки.

Як працює безключовий доступ в автомобілях?
#ТребаЗнати

Безключовий доступ – це авторизація автовласника за допомогою цифрового смарт-ключа. Доступ здійснюється безконтактно, власнику машини достатньо підійти до неї. Двері будуть миттєво розблоковані, він сяде за кермо та натисканням кнопки запустить двигун. Але які непередбачувані ситуації можуть виникнути?

Правила буксирування автомобіля
#ТребаЗнати

Які способи буксирування автомобіля існують, як це потрібно робити згідно з правилами дорожнього руху та які відмінності у буксируванні авто з механічною та автоматичною трансмісією, ми розбиратимемося в цій статті.

Що має бути в автомобільній аптечці
#ТребаЗнати

Про те, що в кожному автомобілі в обов'язковому порядку повинна бути аптечка, кожен водій дізнається ще на курсах водія. Її комплектація може бути базова та доповнена самим водієм. У цій статті ми розглянемо, що має містити кожна комплектація автомобільної аптечки і чи можна її зібрати самостійно.

Як визначити правильний тиск у шинах взимку?
#ТребаЗнати

Одним із параметрів, які суттєво впливають на поведінку автомобіля на дорозі, є тиск у колесах. Особливо важливо його знати та вміти заміряти у зимовий час.

Повний гайд з оренди автомобіля в Україні: Що потрібно знати?
#ТребаЗнати

Оренда автомобілів в Україні є відносно новою послугою, тонкощі використання якої відомі далеко не всім. З цієї причини ми підготували докладний гайд по даному сервісу, в якому є вся інформація про те, як ним користуватись.

Залишилися питання?
Пишіть нам у чат
Чат онлайн
Наш Call-center
Відповімо на усі запитання
+38 067 120 7318
Audi Q7або подобний | Преміум
Audi Q7
1-3 діб
$230 / добу
4-9 діб
$210 / добу
10-25 діб
$190 / добу
26+ діб
$170 / добу
Volkswagen Poloабо подобний | Економ
Volkswagen Polo
1-3 діб
$35 / добу
4-9 діб
$32 / добу
10-25 діб
$30 / добу
26+ діб
$28 / добу
Mercedes Vianoабо подобний | Мінівен
Mercedes Viano
1-3 діб
$170 / добу
4-9 діб
$129 / добу
10-25 діб
$125 / добу
26+ діб
$100 / добу
Peugeot Travellerабо подобний | Мінівен
Peugeot Traveller
1-3 діб
$170 / добу
4-9 діб
$145 / добу
10-25 діб
$125 / добу
26+ діб
$100 / добу
Toyota Pradoабо подобний | Позашляховик
Toyota Prado
1-3 діб
$170 / добу
4-9 діб
$145 / добу
10-25 діб
$125 / добу
26+ діб
$100 / добу
Lexus RX350або подобний | Позашляховик
Lexus RX350
1-3 діб
$199 / добу
4-9 діб
$180 / добу
10-25 діб
$162 / добу
26+ діб
$128 / добу
Mini Cooperабо подобний | Середнiй
Mini Cooper
1-3 діб
$56 / добу
4-9 діб
$51 / добу
10-25 діб
$49 / добу
26+ діб
$36 / добу
Kia Cee`dабо подобний | Середнiй
Kia Cee`d
1-3 діб
$42 / добу
4-9 діб
$38 / добу
10-25 діб
$35 / добу
26+ діб
$32 / добу