Йде обробка вашого запиту

#Автосвіт
Подарунок автолюбителю на Новий рік

Подарунок автолюбителю на Новий рік

Щоб зробити людині задоволення, залишити позитивні емоції та спогади прийнято дарувати подарунки. Якщо той, кому призначений презент, пристрасний автолюбитель і не мислить свого життя без машини, покладіть йому під ялинку щось особливе. Важливо вибрати такий подарунок автолюбителю, який він неодмінно оцінить і користуватиметься із задоволенням.

ТОП 10 подарунків на Новий рік власнику авто

Визначитись з тим, що подарувати водієві, часом допомагають звичайні розмови чи легкі натяки на те, чого господареві залізного коня не вистачає для повного щастя. Навіть якщо гараж автовласника під зав'язку укомплектований усім необхідним, є кілька речей, яким він буде радий. Отже, вибираємо найкращий подарунок автомобілісту, ідеї та варіанти наступні.

1. Набір інструментів

Такий презент ніколи не буде зайвим, особливо якщо розумно підійти до його вибору, головним критерієм якого є наповнення кейсу. Якщо водій самостійно і регулярно лагодить машину, важливо придбати набір з найбагатшою комплектацією – від кліщів та молотка до торцевих головок та біт.

Виробники випускають невеликі валізки з інструментами для нескладного ремонту в дорожніх умовах. У ньому тільки найнеобхідніше: торцеві головки, викрутки, тріскачка, біти, ручні інструменти. Такий кейс місткий та компактний, всі елементи щільно закріплені, не бовтаються та не гримлять.

Якщо потрібен подарунок для автолюбителя, який ще й працює в автосервісі, звертайте увагу на якість виготовлення і вибирайте вироби професійного класу.

Крім призначення набору, важливо врахувати:

  • марку машини – деякі виробники випускають спеціальні кейси для іномарок, які відрізняються типом та розміром ключів;
  • матеріал виготовлення інструментів – найбільш зносостійкими та довговічними вважаються вироби з хромованадієвої сталі. Оптимально, якщо метал додатково захищений від контакту з олією, паливом або водою загартуванням та цинкуванням;
  • якість кейсу – гарантією надійності є ударостійкий пластик або метал. Якщо валізка велика, клямки повинні бути металевими, але для легких наборів підійдуть і пластикові. Головне, щоб деталі закріплювалися щільно і не видавали шуму під час руху.

2. Мийка високого тиску

Завжди їздити в чистій машині, не залежати від примх погоди та черг на мийці дозволить апарат високого тиску – чудовий подарунок для автомобіліста. Перед тим, як вибрати модель, подумайте, де її підключатимуть – від цього залежить спосіб подачі води та сам тип техніки:

  • є електрика – вибирайте варіант із підключенням до звичайної побутової розетки 220 вольт. Нею можна скористатися в приватному будинку або на дачі. До речі, такому подарунку зрадіє не лише автолюбитель, а й його друга половинка – окрім машини, мийка очистить садові доріжки, стіни будинку, терасу та господарські будівлі;
  • немає електрики – зверніть увагу на моделі з акумулятором або підключенням до авто. Вони мобільні, компактні, стануть у нагоді в подорожі або на природі. При виборі важливо переконатися, що клеми для підключення, перехідник для прикурювача і сам акумулятор йшли в комплекті з пристроєм;
  • немає води – випускаються вироби із спеціальним шлангом для забору води з бочки або іншої ємності.

При виборі варто враховувати потужність приладу, передбачувану частоту експлуатації та тип транспортного засобу. Для не частого використання підійдуть моделі до 1.5 кВт потужності, якщо експлуатувати мийку будуть часто - купуйте апарат до 3 кВт. Доповнити такий подарунок у машину можна серветками, губками та автокосметикою.

3. Компресор

Одна з найнеобхідніших речей для будь-якого власника автомобіля, яка має бути у багажнику на випадок форсмажора з шинами або для мандрівок на море та походів. Правильний вибір насоса залежить від частоти використання:

  • для постійного застосування у будь-яку пору року – вибирайте потужний та довговічний компресор із поршневим насосом;
  • Для рідкісного використання або експлуатації в гаражі зупиніться на моделі з мембранним насосом. Його потужність та швидкість роботи нижчі, але такий компресор відрізняється високою ремонтопридатністю.

Крім того, звертайте увагу на довжину шланга та дроту живлення, бажано щоб вони досягали хоча б 3 метрів для зручності роботи. Залежно від шнура апарат може підключатися до прикурювача або АКБ. Тип манометра буває аналоговим чи цифровим, точнішим. Матеріал виготовлення – найбільш довговічним вважається прилад із нержавіючої сталі.

4. Чохли на сидіння та килимки для салону

Найчастіше це подарунок в авто бюджетного сегменту, який дозволяє зробити сидіння зручнішими і продовжити термін служби транспортного засобу. Для правильного вибору потрібно знати не лише уподобання самого господаря, але й колірну гаму, конкретну модель авто.

Такі вироби простіше чистити та мити, вони бережуть салон від бруду, потертостей, а ворсові та поліуретанові килимки рятують підлогу транспортного засобу від іржі.

5. Бустер (акумуляторний пускач)

Якщо ви не знаєте, що подарувати автомобілісту, придивіться до компактного та надійного пускача. Пристрій необхідний для запуску двигуна у разі просадки штатного акумулятора. Вони бувають компактними, у вигляді зовнішнього акумулятора та багатофункціональними, які додатково оснащуються компресором для шин та ліхтариком зі стандартним та аварійним режимом свічення.

6. Домкрат

Це не лише необхідний подарунок чоловікові в машину, якісному, безпечному та надійному домкрату зрадіють і авто-леді, яких зараз стає дедалі більше на дорогах. На жаль, штатний пристрій з шанцевого набору дуже часто швидко виходить з ладу, тому вибирайте підкатний гідравлічний агрегат. Купувати його потрібно з огляду на масу автомобіля та його дорожній просвіт.

7. Бокс на дах

Не знаєте, що подарувати автолюбителю – мандрівнику? Зрозуміло, багажник на дах. Спортсменам сподобаються спеціальні кріплення для лиж та велосипедів. Важливими факторами при виборі боксу є якісні матеріали виготовлення, надійні кріплення та механізми, безпека, проста експлуатація, швидка установка, наявність гарантії виробника, привабливий дизайн.

8. Ліхтарик та мультитул

Недорогі та універсальні подарунки автолюбителю, які хоча б раз у житті стануть у нагоді всім. Головне, вибирайте якісні аксесуари, і вони обов'язково допоможуть вашому другу вирішити багато завдань.

9. Ящик для інструментів

Де одержувач презенту зберігає інструменти: у гаражі, вдома чи в майстерні? Чим він користується найчастіше і що хотів би завжди мати під рукою – від відповіді ці питання залежить тип системи зберігання:

  • для великих інструментів – є місткі, але компактні бокси для мережевих, ручних та акумуляторних інструментів з органайзерами для дрібниць, висувними осередками та м'якими накладками, що захищають від пошкоджень;
  • для дрібних деталей – випускається маса органайзерів із безліччю осередків та модулів різної величини, які оснащуються пластиковою кліпсою для надійної фіксації;
  • для робочої зони – продумані жилети, фартухи, поясні сумки та спеціальні настінні розкладки з кишенями;
  • для оптимізації робочого простору призначені різноманітні системи зберігання з ящиків, що розташовані одна на одній. Деякі моделі обладнані складною ручкою, колесами, а також можливістю поєднувати та комбінувати різні ящики;
  • перевозити інструменти у багажнику допомагають сітки, сумки, розкладні чи підвісні органайзери.

Якщо ви вирішили обрати подарунок автолюбителю у вигляді системи зберігання, звертайте увагу на матеріал виготовлення – це може бути пластик, метал чи комбінована модель.

10. Аксесуари

Незвичайними та корисними подарунками, які стануть у нагоді всім, але не будуть захаращувати салон автомобіля стануть: подушки на підголівник, складані лопати, пледи, міні-кавоварки, відеореєстратори, власники для телефонів і т.д.

Такі дрібниці допомагають максимально задіяти простір усередині салону, а також вирішують завдання з безпеки, зручності та комфорту як водія, так і пасажирів.

Захоплений водій завжди розповість про появу нової «хотілки», і ви точно знатимете, що подарувати автолюбителю не тільки на Новий рік, а й на будь-яке інше свято.

подарунки в багашнику машини

Інші варіанти подарунків на Новий рік

  • Що можна подарувати автолюбителю?

Підійде все, що пов'язано з автомобілями: антивідблиски, сумка-холодильник, термостакан з підігрівом від бортової мережі, обкладинку для документів з якісної натуральної шкіри. Якщо ви збираєтеся в подорож Україною та хочете побувати в горах, а власна машина для цього не підходить, виручить оренда авто на Новий рік у вигляді оригінального презенту.

  • Що крутого подарувати на Новий рік?

У моді водійські рукавички, оригінальні наклейки на машину (для людей із почуттям гумору). Якщо часто доводиться їздити вночі, водій буде радий отримати контролер сну. Якщо друг любить швидкість і драйв, подаруйте сертифікат на уроки екстремального водіння, де досвідчений інструктор навчить його поліцейському розвороту, правильному виходу із занесення та уникнення зіткнення.

  • Який подарунок подарувати чоловікові?

Креативні презенти можуть бути найрізноманітнішої спрямованості, залежно від уподобань, смаків людини, що обдаровується.

Така дорога іграшка як автомобіль завжди потребує турботи та покращення, але є речі, які зазвичай самі собі не купують, навіть якщо мають фінансову можливість.

оренда авто в Україні

Залишилися питання?
Пишіть нам у чат
Чат онлайн
Наш Call-center
Відповімо на усі запитання
+38 067 120 7318
Volkswagen Amarokабо подобний | Пікап
Volkswagen Amarok
1-3 діб
$115 / добу
4-9 діб
$110 / добу
10-25 діб
$83 / добу
26+ діб
$75 / добу
Toyota Hiluxабо подобний | Пікап
Toyota Hilux
1-3 діб
$110 / добу
4-9 діб
$98 / добу
10-25 діб
$80 / добу
26+ діб
$73 / добу
Honda Accordабо подобний | Бізнес
Honda Accord
1-3 діб
$76 / добу
4-9 діб
$68 / добу
10-25 діб
$63 / добу
26+ діб
$55 / добу
Mazda 3або подобний | Середнiй
Mazda 3
1-3 діб
$46 / добу
4-9 діб
$42 / добу
10-25 діб
$37 / добу
26+ діб
$33 / добу
Volkswagen Golfабо подобний | Середнiй
Volkswagen Golf
1-3 діб
$52 / добу
4-9 діб
$48 / добу
10-25 діб
$44 / добу
26+ діб
$35 / добу
Nissan Qashqaiабо подобний | Позашляховик
Nissan Qashqai
1-3 діб
$90 / добу
4-9 діб
$81 / добу
10-25 діб
$73 / добу
26+ діб
$57 / добу
Nissan Leafабо подобний | Електромобілі
Nissan Leaf
1-3 діб
$52 / добу
4-9 діб
$49 / добу
10-25 діб
$47 / добу
26+ діб
$44 / добу
Renault Loganабо подобний | Економ
Renault Logan
1-3 діб
$25 / добу
4-9 діб
$23 / добу
10-25 діб
$21 / добу
26+ діб
$19 / добу