Йде обробка вашого запиту

Автосвіт

Все цікаве тут
Види кузовів легкових автомобілів
#Автосвіт

У певному сенсі самі автомобільні дизайнери та інженери винні у тому, що люди плутають кузови автомобілів. Всі автомобілісти знають, що таке універсал, хетчбек, седан, але важко визначити родстер, фастбек, хардтоп.

Подарунок автолюбителю на Новий рік
#Автосвіт

Щоб зробити людині задоволення, залишити позитивні емоції та спогади прийнято дарувати подарунки. Якщо той, кому призначений презент, пристрасний автолюбитель і не мислить свого життя без машини, покладіть йому під ялинку щось особливе.

Американський автопром та його історія
#Автосвіт

Спочатку американські автомобільні заводи були націлені на випуск якісних транспортних засобів за доступними цінами. Щодня з конвеєрів країни сходять близько десятка тисяч машин, які залишаються якісними та доступними для всіх, як і перші авто Генрі Форда. Саме тому досі американські марки авто залишаються лідерами з продажу.

Як захистити авто від угону
#Автосвіт

Якщо на ваш автомобіль поклав око професійний автовикрадач, швидше за все, його задум здійсниться. Але є методи та технічні пристрої, які допоможуть затримати зловмисника до прибуття поліції.

Французький автопром та його історія
#Автосвіт

Франція є батьківщиною автомобілебудування. Саме тут у 18 столітті з'явився перший транспортний засіб під назвою паровий воз Кюньо. А зараз французький автопром стоїть на 13-му місці у світі з виробництва авто.

Найдорожчі автомобілі у світі
#Автосвіт

Останніми роками світовий автопром знизив своє виробництво. Але ні глобальні кризи, ні всесвітня пандемія не вплинули на ринок елітних автомобілів. Вони, як і раніше, продовжують користуватися попитом і привертати увагу любителів ексклюзивних суперкарів та елітних авто. Розглянемо ТОП-10 найрозкішніших і найдорожчих моделей цього року.

Правильна посадка в авто
#Автосвіт

Багато водіїв часто роблять таку поширену помилку як неправильну посадку в автосидінні за кермом автомобіля. Поступово вони закріплюють цю неефективну позу, яка суперечить правилам безпеки та шкодить здоров'ю. Тому правильна посадка важлива для безпеки дорожнього руху, зручності керування авто та для комфорту їзди.

Електромобілі - особливості експлуатації та зарядки орендованого електрокара
#Автосвіт

Електричні автомобілі – це зручно та екологічно. Такий вид авто останнім часом має попит в Україні. З ними ви дбаєте про навколишнє середовище та заощаджуєте на оплаті палива. Після укладання договору із вигідним нічним тарифом на електроенергію власники електрокара значно знижують свої витрати. Користуватися орендованим електрокаром не менш практично, ніж своїм власним.

Авто з яким двигуном вибрати: бензиновим чи дизельним?
#Автосвіт

Вибираючи машину як для короткострокової, так і довгострокової оренди, найчастіше орієнтуються на зовнішній вигляд кузова, зручності салону, різноманітність функціоналу і лише потім – на тип двигуна, що використовується. Подібний підхід не завжди коректний, адже саме в залежності від виду палива (бензину або дизеля), що застосовується, будуть змінюватися потужність, динаміка автомобіля і витрата пального в межах міста і за його межами.

Який мінівен вибрати на прокат для всієї родини?
#Автосвіт

Для того, щоб великою родиною чи компанією кудись поїхати, стандартного кросовера буде замало. А якщо автобус видасться надто великим, то ідеальним вибором стане оренда мінівену. Мінівен - це однооб'ємник, який відноситься до легкових автомобілів і має клас С. За габаритами він займає проміжне місце між вантажопасажирськими машинами та мікроавтобусами.

Топ очікуваних автомобілів 2021 року в Україні
#Автосвіт

Чимало нових і яскравих рестайлінгових моделей машин чекають автомобілісти Києва і всієї країни в цьому році. Основна увага покупців традиційно буде прикута до класу кросоверів і позашляховиків, адже саме вони становлять три чверті продажів. Крім того, великий інтерес публіки викликають PHEV (гібрида) і чисті електромобілі. Інтерес до електрифікації транспортних засобів виник в останні 5-10 років і не збирається згасати, що демонструє популярність оренди електрокарів в NarsCars та інших прокатних компаніях.

Історія світового автопрокату
#Автосвіт

Сто років тому, практично одночасно в Європі та США з'явилася ідея давати свій автомобіль всім бажаючим у тимчасове користування. Є кілька претендентів на звання першовідкривача цього бізнесу, завдяки яким сьогодні в Україні

Озвучено ціну найкрутішого седана Toyota Corolla 2020
#Автосвіт

Анонс спеціальної версії популярного седана Toyota Corolla 2020 – Apex Edition – пролунав ще у липні, але ціни стали відомі лише зараз. Як повідомило видання Carscoops з посиланням на документацію, отриману дилерськими центрами марки, седан обмеженої серії Apex Edition коштуватиме від $26065 до $30000 доларів.

Залишилися питання?
Пишіть нам у чат
Чат онлайн
Наш Call-center
Відповімо на усі запитання
+38 067 120 7318
Opel Mokkaабо подобний | Позашляховик
Opel Mokka
1-3 діб
$75 / добу
4-9 діб
$65 / добу
10-25 діб
$55 / добу
26+ діб
$49 / добу
Kia Rioабо подобний | Економ
Kia Rio
1-3 діб
$32 / добу
4-9 діб
$31 / добу
10-25 діб
$28 / добу
26+ діб
$26 / добу
Volkswagen Passatабо подобний | Бізнес
Volkswagen Passat
1-3 діб
$69 / добу
4-9 діб
$63 / добу
10-25 діб
$57 / добу
26+ діб
$43 / добу
Audi Q7або подобний | Преміум
Audi Q7
1-3 діб
$230 / добу
4-9 діб
$210 / добу
10-25 діб
$190 / добу
26+ діб
$170 / добу
Volkswagen Poloабо подобний | Економ
Volkswagen Polo
1-3 діб
$35 / добу
4-9 діб
$32 / добу
10-25 діб
$30 / добу
26+ діб
$28 / добу
Mercedes Vianoабо подобний | Мінівен
Mercedes Viano
1-3 діб
$170 / добу
4-9 діб
$129 / добу
10-25 діб
$125 / добу
26+ діб
$100 / добу
Peugeot Travellerабо подобний | Мінівен
Peugeot Traveller
1-3 діб
$170 / добу
4-9 діб
$145 / добу
10-25 діб
$125 / добу
26+ діб
$100 / добу
Toyota Pradoабо подобний | Позашляховик
Toyota Prado
1-3 діб
$170 / добу
4-9 діб
$145 / добу
10-25 діб
$125 / добу
26+ діб
$100 / добу