Йде обробка вашого запиту

#Автосвіт
Найдорожчі автомобілі у світі

Найдорожчі автомобілі у світі

Останніми роками світовий автопром знизив своє виробництво на 16%. Але ні глобальні кризи, ні всесвітня пандемія не вплинули на ринок елітних автомобілів. Вони, як і раніше, продовжують користуватися попитом і привертати увагу любителів ексклюзивних суперкарів та елітних авто. В Україні охочі покататися на машинах класу преміум звертаються до компанії Narscars. У її автопарку є дорогі авто, які ви будь-якої миті можете взяти в оренду.

Список найдорожчих та ексклюзивних авто

Найдорожчою машиною всіх часів вважається Ferrari 250 GTO, випущена 1963 р. Ця раритетна модель була продана з молотка за 70 млн. у.о. У минулому році лідером за ціною став італійський родстер Pagani Zonda HP Barchetta. Його вартість перевищила 17 млн. у.о. Бренд Pagani регулярно випускає ексклюзивні моделі авто, тому його ім'я можна часто зустріти у рейтингах автомобілів класу преміум разом із такими марками як Bugatti, Ferrari та Koenigsegg. Щоб не бути голослівними, розглянемо ТОП-10 найрозкішніших і найдорожчих моделей цього року.

1. Bugatti Chiron Super Sport 300+

Вартість цього гіперкара складає 3,9 млн. у.о. Він став справжнім подарунком для компанії, оскільки його випустили на її 110-річчя. Модель оснащена 8-літровим двигуном із 4-циліндровим турбонаддувом. Під капотом автомобіля знаходиться цілих 1600 кінських сил. Під час тестування у Німеччині машина змогла розігнатися до швидкості 490 км/год. Виглядає автомобіль також дуже розкішно. Його кузов виготовлений з вуглецевого волокна. Він розкритий лаком та декорований яскравими помаранчевими смугами. Завдяки переробленому передньому та задньому бамперу модель має покращені аеродинамічні характеристики. Окремим штрихом є пара вертикальних вихлопних труб. фото Bugatti Chiron Super Sport

2. Lamborghini Sian FKP 37

Машина коштує 3,6 млн. у.о. У її назві абревіатура FKP є даниною пам'яті покійному Фердинанду Карлу Пієху, який був головою Porche та онуком засновника цієї компанії. Корпус авто обтягнутий вуглецевим волокном, за бажанням замовника колір може бути будь-який. Під капотом знаходиться гібридно-електричний двигун 819 к.с. Машина на рівній трасі здатна розігнатися до 355 км/год.

3. Bugatti Chiron Pur Sport

Це окрема збірка вартістю 3,6 млн. у.о., яка характеризується унікальними можливостями управління. У машини жорсткіші пружини спереду і ззаду і дуже чіпкі шини Michelin Sport Cup. Колеса мають покращену аеродинаміку за рахунок спиць з аеродинамічними лопатями. Автомобіль оснащений двигуном W16 потужністю 1500 л. та 7-ступінчастою коробкою автомат. Модель здатна рухатися зі швидкістю до 350 км/год. Всередині салон оздоблений алюмінієм, титаном та алькантарою.

4. Pagani Huayra BC Roadster

Це надшвидкий автомобіль із карбоново-титановим кузовом, який ззаду доповнений великим спойлером у вигляді крила. Його мотор з подвійним турбонаддувом потужністю 791 к.с. збирався вручну. Модель оснащена потужними карбоново-керамічними гальмами Brembo. Її початкова вартість становить 3,5 млн. у.о.

5. W Motors Lykan Hypersport

Авто коштує 3,4 млн. у.о. Це перший арабський суперкар. Він став найдорожчою машиною, яка брала участь у зйомках фільму «Форсаж». Його світлодіодні фари інкрустовані алмазами. Задній спойлер має характерну форму, а сама модель відрізняється різко незграбним стилем. Машина може їхати зі швидкістю 395 км/год. Всередині автомобіль оснащений повним комплектом комфортних сервісів та голографічною інформаційно-розважальною системою.

6. Aston Martin Valkyrie

"Валькірія" коштує 3,2 млн. у.о. Вона відрізняється досить агресивним дизайном. Її корпус виконаний із вуглецевого волокна. Модель оснащена 6,5-літровим двигуном потужністю 1160 к.с. Замість дзеркал у машині встановлено камери. Під час їзди водій та пасажир перебувають у положенні «ноги вгору» на зразок гонщиків Формули-1.

7. Koenigsegg Jesko

Ця модель оцінюється у 2,8 млн. у.о. Вона названа на честь отця Крістіана фон Кенігсегга. Машина однаково добре пересувається як на дорогах, так і гоночних треках. Зовні вона дуже схожа на гоночний болід. Машина має збільшене заднє крило, шасі з вуглецевого волокна та 5-літровий мотор з подвійним турбонаддувом, який видає понад 1200 к.с.

8. Mercedes-AMG Project One

Вартість цього авто 2,7 млн. у.о. Його дизайн максимально нагадує стиль болідів Формули-1. Він виглядає дуже стильно та елегантно. Особливою родзинкою є прямокутне кермо з вбудованими в нього елементами керування та екраном для вибору передачі. Машина оснащена 1,6-літровим двигуном з турбонаддувом та 4 окремими електродвигунами. Машина здатна розвинути швидкість до 350 км/год. До 200 км/год вона здатна розігнатися лише за 6 с. фото Mercedes Project One

9. Pininfarina Battista

Це гіперелектрокар, який по праву вважається одним із найпотужніших автомобілів, що виробляються в Італії. Він коштує 2,5 млн. у.о. Машина оснащена двигуном потужністю 1900 к.с., вона може розвинути швидкість до 100 км/год лише за 2 с. На 1 заряді гіперкар здатний проїхати щонайменше 450 км. Особливого шику моделі надає витончений корпус з вуглецевого волокна з яскравими візуальними елементами спереду і двері, що відкриваються вперед і вгору.

10. McLaren Speedtail

Вартість авто 2,25 млн. у.о. Це приймач іменитого McLaren F1 Ultimate. Модель відрізняється футуристичним дизайном і здатна розвивати завидну швидкість. Вона оснащена двигуном потужністю понад тисячу коней та гібридною трансмісією. Відмінною особливістю є положення сидіння водія в центрі передньої частини авто на кшталт автомобілів Формули 1.

ТОП-5 країн з найбільшою кількістю дорогих авто

На сьогоднішній день по всьому світу існує близько 30 марок авто, вартість яких перевищує 1 млн. у.о. Якщо об'єднувати найдорожчі автомобілі за географічною ознакою, то ТОП-5 має такий вигляд:

  1. Італія.
  2. Великобританія.
  3. Франція.
  4. Швеція.
  5. Японія та ОАЕ.

Як бачите, п'ятірку лідерів очолює Італія. Її автопром випускається 10 відомих машин класу преміум. До цього списку увійшло 4 машини Pagani загальною вартістю майже 29 млн. у.о. і по 3 автомобілі Ferrar та Koenigsegg.

На 2 авто менше представляє Велика Британія. По 2 машини преміального рівня випустили бренди Aston Martin, McLaren, Lamborghini та W Motors. фото салону McLaren Speedtail

Окремо варто виділити Францію, яка знаходиться на 3 ступені цього рейтингу. Виробник елітних французьких гіперкарів Bugatti пропонує автоаматорам одразу 6 супердорогих машин загальною вартістю майже 40 млн. у.о. Двома суперкарами із цього списку володіє відомий футболіст Кріштіану Роналду. У його гаражі є 2 Bugatti ціною 9 та 12 млн. у.о.

На 4 місці у списку країн із найдорожчими машинами знаходиться Швеція з 3 суперкарами. Замикає п'ятірку лідерів Японія та ОАЕ, на території яких знаходиться по 2 розкішні супердорогі автомобілі.

За межами рейтингу опинилися США, Данія, Хорватія та Німеччина. У цих країнах випускається лише по одній моделі суперкарів. В Україні у вас також є можливість сісти за кермо дорогого та розкішного автомобіля, для цього достатньо звернутися до компанії Narscars.

Якщо вам потрібен агресивний позашляховик преміум-клас, то рекомендується взяти на прокат Mercedes G55/63 AMG. Якщо ж ви віддаєте перевагу більш вишуканим моделям, то можете зупинити свій вибір на Ford Mustang. Для любителів представницьких авто компанія пропонує Mercedes E-клас та комфортний ліфтбек Audi A7. Якщо ж ви цінуєте одвічну класику, то оберете найвідоміший у всьому світі позашляховик Range Rover. Це далеко не повний список дорогих машин преміум-класу, які є в каталозі компанії Narscars. Щоб ознайомитись з повним списком, достатньо просто перейти на сайт.

оренда авто в Україні

Залишилися питання?
Пишіть нам у чат
Чат онлайн
Наш Call-center
Відповімо на усі запитання
+38 067 120 7318
Renault Dusterабо подобний | Позашляховик
Renault Duster
1-3 діб
$44 / добу
4-9 діб
$40 / добу
10-25 діб
$36 / добу
26+ діб
$33 / добу
Mercedes Vito Tourerабо подобний | Мінівен
Mercedes Vito Tourer
1-3 діб
$170 / добу
4-9 діб
$145 / добу
10-25 діб
$125 / добу
26+ діб
$100 / добу
Mazda CX-5 4х4або подобний | Позашляховик
Mazda CX-5 4х4
1-3 діб
$85 / добу
4-9 діб
$75 / добу
10-25 діб
$65 / добу
26+ діб
$58 / добу
Volkswagen Tiguanабо подобний | Позашляховик
Volkswagen Tiguan
1-3 діб
$89 / добу
4-9 діб
$81 / добу
10-25 діб
$73 / добу
26+ діб
$57 / добу
Peugeot 208або подобний | Економ
Peugeot 208
1-3 діб
$27 / добу
4-9 діб
$25 / добу
10-25 діб
$24 / добу
26+ діб
$19 / добу
Opel Crosslandабо подобний | Позашляховик
Opel Crossland
1-3 діб
$68 / добу
4-9 діб
$58 / добу
10-25 діб
$45 / добу
26+ діб
$37 / добу
Opel Grandlandабо подобний | Позашляховик
Opel Grandland
1-3 діб
$75 / добу
4-9 діб
$65 / добу
10-25 діб
$55 / добу
26+ діб
$49 / добу
Opel Mokkaабо подобний | Позашляховик
Opel Mokka
1-3 діб
$75 / добу
4-9 діб
$65 / добу
10-25 діб
$55 / добу
26+ діб
$49 / добу