Йде обробка вашого запиту

#ТребаЗнати
Повний гайд з оренди автомобіля в Україні: Що потрібно знати?

Повний гайд з оренди автомобіля в Україні: Що потрібно знати?

Ще на початку 2000-хх рр. оренда автомобілів в Україні була послугою, що абсолютно не користувалась популярністю. Розширення бізнес-можливостей у країні та збільшення туристичного потоку кардинально змінило ситуацію. Тепер послуга авто на прокат у Києві та у всіх великих містах України стала важливим елементом туристичної індустрії та бізнес-сегменту.

Парк авто на прокат у Києві

Введення в оренду автомобілів в Україні

Оренда автомобілів в Україні є відносно новою послугою, тонкощі використання якої відомі далеко не всім. З цієї причини ми підготували докладний гайд по даному сервісу, в якому є вся інформація про те, як ним користуватись, як вибирати машини, на що звертати увагу при підписанні контракту на оренду автомобіля та які додаткові можливості у клієнтів автопрокатних компаній. Починаємо ми наш гайд із огляду ринку оренди автомобілів.

Загальний огляд ринку оренди автомобілів в Україні

З початку 2000-хх рр. на ринку оренди автомобілів у нашій країні спостерігається стрімке зростання конкуренції. А дохід від цього бізнесу в середньому протягом року збільшується на 8-9,5% щорічно. За прогнозами експертів, до 2026 року дохід від оренди автомобілів для бізнесу щорічно збільшуватиметься на 0,17 млн. грн., а від оренди дозвільного транспорту ndash; на 0,1 млн. грн.

З такими темпами до 2027 року обсяг ринку складе 10,55 млн. у.о. Такі перспективи сприяють тому, що автопрокатні послуги прагнуть підвищити якість обслуговування клієнтів та розширити свої автопарки. Тепер на українському ринку автопрокату можна взяти машину на прокат будь-якого класу. Це може бути як економ авто, так і преміум-моделі. Такий широкий асортимент автомобілів для оренди робить доступним ринок для клієнтів із будь-яким бюджетом.

Важливість оренди автомобілів для туристів та бізнес-мандрівників

Автопрокатні сервіси вже встигли адаптуватися до місцевих умов і можуть запропонувати клієнтам автомобілі в оренду, які забезпечать комфортне та безпечне пересування українськими дорогами. Також компанії вже досконало вивчили потреби своїх клієнтів та пропонують їм послуги на додаток до оренди автомобіля, які зможуть їх задовольнити. Індивідуальний підхід і транспорт, адаптований до місцевих дорожніх умов, роблять оренду автомобілів привабливою послугою, як для місцевих жителів, так і для іноземців, які приїхали в країну в бізнес або туристичних цілях.

оренда авто для компаній

Як вибрати відповідний автомобіль для оренди

При плануванні поїздки, перше, що потрібно ретельно продумати – вибір автомобіля для оренди. Від його технічних характеристик, класу та стану залежить не лише комфорт подорожі, а й безпека водія та його пасажирів. Спочатку розглянемо основні критерії вибору автомобіля для оренди.

Критерії вибору автомобіля

Вибирати автомобіль для оренди потрібно, виходячи з таких критеріїв.

  1. Розмір машини. Вибираючи розмір автомобіля для оренди, потрібно враховувати кількість пасажирів, які вирушають у поїздку, а також обсяг їхнього багажу. Для сімейних трипів краще брати автомобіль в оренду підвищеної місткості з просторим салоном та великим багажником. Підійдуть мінівени та позашляховики. У такі машини поміститься велика компанія мандрівників та весь їхній багаж. Для парних чи одиночних поїздок економніше купувати в оренду компактні автомобілі.
  2. Клас. Ті, хто шукають як заощадити на оренді авто в Україні, насамперед повинні звертати увагу на клас автомобіля. Для повсякденних поїздок містом найекономніше брати машини економ-класу. Якщо ж орендар готовий платити більше і хоче подорожувати з підвищеним комфортом, може взяти в оренду автомобіль преміум-класу. Середній та бізнес клас поєднує в собі доступну ціну та достатній рівень комфорту. Машини цього класу по кишені більшості орендарів.
  3. Паливна ефективність. На цей критерій слід обов'язково звертати увагу, якщо запланована тривала поїздка. Чим менший автомобіль витрачає палива, тим меншими будуть загальні витрати на поїздку. Найбільш економічними є гібриди та електрокари, але їх вибір досить обмежений. Автомобілі на бензині та дизелі також можуть бути економічними, якщо брати в оренду новіші моделі, оснащені покращеною паливною системою.

Насправді критеріїв вибору автомобіля для оренди дуже багато, але ми перерахували найважливіші з них.

Поради щодо вибору автомобіля в залежності від мети поїздки

Найчастіше поради як вибрати автомобіль стосуються його технічних характеристик та зовнішнього вигляду. Якщо ви вибираєте автомобіль для оренди, то в першу чергу потрібно враховувати мету вашої поїздки.

  1. Їзда по місту. Для повсякденного використання у напруженому міському трафіку оптимально брати в оренду компактні автомобілі та авто середнього класу. Вони легко маневрують вузькими вулицями і їх простіше припаркувати. Для їзди містом потрібно також вибирати економні машини з невеликою витратою. Особливо економія палива важлива для мегаполісів, де часто бувають пробки та тягучки, в яких потрібно часто зупинятися та стартувати.
  2. Подорожі на далекі відстані. У дальній дорозі дуже важливим є комфорт водія та пасажирів, а також надійність транспортного засобу. Автомобіль, який ви плануєте брати в оренду, повинен мати просторий салон із великим простором для ніг. У нього мають бути комфортабельні сидіння та гарна шумоізоляція. Для дальньої дороги потрібно брати в оренду автомобіль із додатковими опціями, наприклад, круїз-контроль, кондиціонер, Wi-Fi тощо.
  3. Складні маршрути. Якщо частиною вашої подорожі буде їзда бездоріжжям або гористою місцевістю, краще брати в оренду автомобіль з повним приводом або позашляховик. У таких машин краще зчеплення з дорогою, і вони мають підвищену прохідність. Додатково можна вибирати транспорт з корисними для гірських районів опціями на кшталт системи допомоги при спусках та підйомах.

Виходячи з перерахованих рекомендацій, можна зробити висновок, що вибирати автомобіль для оренди, потрібно виходячи з мети поїздки, особистих переваг і, звичайно ж, фінансових можливостей.

документи потрібні для оренди авто

Документи, необхідні для оренди автомобіля

Якщо ви не знаєте, як взяти в оренду авто в Україні, перше, з чого почніть вивчення теми, то це зі збирання необхідних для цього документів. Для місцевих мешканців та іноземців цей пакет документації практично ідентичний. Наявність усіх необхідних документів прискорить процес підписання договору на оренду автомобіля та позбавить можливих неприємностей.

Перелік необхідних документів для іноземних та місцевих орендарів

Документи, необхідні для громадян України для оренди автомобіля:

  • документ, що підтверджує особу. Це може бути паспорт або права, що підтверджують особу та вік людини. Орендареві має бути не менше 23 років, а для оренди деяких моделей автомобілів вікова планка піднімається до 25 років;
  • ІПН. Цей документ потрібний для оренди автомобіля лише від громадян України;
  • права. Посвідчення водія має бути чинним. Стаж водіння має бути не менше 2 років;
  • банківська карта. Оплачувати послуги оренди автомобіля можна кредитною або дебетовою карткою.

Документи можна надати в оригінальному варіанті або через «Дію».

Документи для іноземців, які орендують авто:

  • закордонний паспорт. Це документ, що підтверджує особу орендаря та його громадянство;
  • права міжнародного зразка. У деяких автопрокатах вимагають міжнародне посвідчення водія додатково до національного;
  • кредитка. Іноземцям набагато зручніше та безпечніше оплачувати оренду автомобіля кредитною карткою.

Іноземні гості надають лише оригінали своїх документів.

Особливості страхування та депозитів

Страхування при оренді автомобіля буває 2 типів:

  1. Обов'язкове. Це базове страхування, що покриває основні ризики. Зазвичай, автопрокати включають його в орендну плату.
  2. Додаткове. Продається як додаткова опція до оренди, надає сильніший захист, може покривати викрадення, різні пошкодження автомобіля, заподіяння шкоди іншим людям.

Обов'язково перед підписанням договору про оренду потрібно вивчити умови страховки, щоб знати, які ризики вона покриває, а що доведеться орендарю оплачувати самостійно.

Більшість автопрокатів вимагають від орендарів залишати певний депозит. Це застава, яка зможе за необхідності покрити різні збитки та штрафи. Розмір депозиту залежить від класу авто та обраного типу страховки. Найчастіше ця сума блокується на банківській картці. Якщо авто повертається у належному стані, то застава віддається у повному обсязі. Якщо ж були якісь штрафи, то вони віднімаються з депозиту, а сума, що залишилася, повертається орендарю.

Щоб не було суперечок, потрібно перед прийомом авто, ретельно його оглянути і задокументувати всі наявні на ньому вади. Якщо правильно підготувати всі документи, вивчити страховку та умови надання депозиту, жодних проблем з орендою автомобіля не виникне.

Розуміння договору оренди

Договір оренди автомобіля – це юридичний документ, тому дуже важливо, щоб орендар розумів усі його ключові пункти.

Роз'яснення ключових пунктів типового договору оренди

Розглянемо основні пункти договору оренди автомобіля, які необхідно ретельно вивчити перед підписанням:

  1. Термін оренди автомобіля. У цьому пункті прописується, з якого дня та часу і за якою датою та часом береться в оренду машина. Орендувати можна на тривалий термін, подобово чи помісячно. Повернення авто має відбуватися суворо в той час, який зазначено в договорі, інакше до орендаря будуть застосовуватись штрафні санкції.
  2. Вартість. У цьому пункті вказується повна вартість оренди автомобіля, включно з податками та всіма можливими зборами. Потрібно перевірити, чи немає у цьому пункті якихось прихованих платежів.
  3. Умови користування. У цьому пункті вказується, де може їздити взятий в оренду автомобіль і хто ним може керувати. Якщо орендар планує їздити різними регіонами та країнами, то потрібно уточнити, чи має він на це право. Також потрібно вказати дані другого водія, який також може керувати орендованою машиною. Оплата за додаткового водія здійснюється окремо від оплати за оренду автомобіля.
  4. Страхування. У цьому пункті описуються умови страхування та всі випадки, які вона покривається. Якщо придбано додатковий захист, це має бути вказано.
  5. Повернення авто. У цьому пункті прописується термін та умови повернення: коли і куди має бути повернено взятий в оренду автомобіль.

Якщо у всіх пунктах у орендаря не залишилося питань, можна сміливо підписувати договір оренди автомобіля.

Підпис договору оренди

Що слід перевіряти і на що звертати увагу перед підписанням

Кожен з перерахованих пунктів дуже важливий, їх потрібно вивчити досконало:

  • штрафні санкції. Потрібно уточнити, чи є штрафи за перевищений пробіг, запізнення з поверненням машини або її повернення без миття;
  • стан авто. Автомобіль потрібно ретельно оглянути зовні і всередині, щоб переконатися в тому, що в договорі про оренду прописані всі вади, що є у нього;
  • обмеження. Потрібно розуміти, в яких регіонах автомобіль, взятий в оренду, може їздити, а де ні. Також потрібно розуміти, які дії водія можуть призвести до додаткових витрат;
  • штрафи за скасування. Слід дізнатися, чи передбачаються у автопрокату штрафи за відміну бронювання або за передчасне повернення взятого в оренду авто;
  • застави та спосіб оплати. Потрібно ретельно вивчити цей пункт, щоб розуміти, як оплачувати послуги оренди автомобіля та за яких умов повертається депозит.

Якщо по будь-якому з цих пунктів є питання, потрібно їх без сорому задавати менеджеру автопрокату. Це допоможе уникнути суперечок та додаткових витрат.

Правила та регулювання в галузі оренди автомобілів в Україні

Незнання законів України не позбавляє орендаря від відповідальності. Якщо заздалегідь вивчити законодавство, можна уникнути багатьох проблем на дорозі під час керування автомобілем, взятим в оренду.

Місцеві закони та правила щодо оренди автомобілів

Відповідно до Закону України, кожен автомобіль має бути застрахований. Компанія НарсКарс страхує всі свої авто полісами КАСКО та ОСАЦВ. Якщо розмір збитків, завданих орендованому авто чи третім особам, не покривається стандартним полісом страхування, їх відшкодовує орендар власним коштом. Щоб зменшити ризики, потрібно користуватися послугами додаткового страхування «Повний захист».

За законодавством автопрокатний сервіс повинен обов'язково укладати з клієнтом договір. Тепер у компанії НарсКарс це зробити набагато простіше, адже надати інформацію про себе орендар може через "Дію", а документи підписати за допомогою електронного підпису. Щоб поділитись документами через Дію, достатньо виконати таку послідовність дій:

  • підібрати відповідне авто для оренди на сайті автопрокату та забронювати його будь-яким зручним способом;
  • після успішного оформлення замовлення на електронну пошту клієнта надходить лист із посиланням, за яким відбувається підтвердження броні;
  • на сторінці підтвердження броні є активна кнопка «Поділиться через Дія»;
  • натиснувши на цю кнопку, клієнт переходить у додаток і підтверджує в ньому дозвіл поділитися даними паспорта та посвідчення водія;
  • клієнт отримує повідомлення про успішне бронювання вибраного транспортного засобу.

Якщо орендар не має встановленої програми "Дія", то для підтвердження бронювання він може завантажити фото або скан-копії документів. Надання документів є обов'язковою умовою для укладання договору на оренду автомобіля.

Особливості дорожнього руху та паркування в Україні

Беручи в оренду автомобіль, потрібно чітко знати правила дорожнього руху та паркування в Україні. Місцеві жителі, які мають права, повинні знати їх апріорі, а для іноземних громадян пропонуємо ознайомитися з деякими з найважливіших правил дорожнього руху, щоб не отримати штрафи за їх порушення:

  1. Швидкість руху. Слідкуйте за дорожніми знаками, які вказують на обмежену швидкість руху. У населених пунктах треба рухатися повільніше, ніж на шосе.
  2. Паски безпеки. Відповідно до правил дорожнього руху ними повинні користуватися абсолютно всі, хто перебуває в автомобілі. Це стосується водія та всіх пасажирів. Правила перевезення дітей в авто забороняють їм їхати без спеціальних автокрісел, розмір яких відповідає їхньому віку.
  3. Спиртне. Управляти транспортом у стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння заборонено.
  4. Мобільні гаджети. Мобільними телефонами за кермом користуватись заборонено. Дозволяється спілкуватися по них лише з використанням спеціальної гарнітури.
  5. Паркування. Все, що потрібно знати про паркування автомобіля в Україні іноземцям, так це те, що місця для паркування відзначені спеціальною розміткою та знаками. У містах можуть бути платні паркування та місця з обмеженим часом паркування. Паркуватись на тротуарах заборонено там, де це не передбачено спеціальними знаками.

При порушенні будь-якого з цих правил орендар може отримати штраф, а орендоване авто може бути евакуйовано.

Дорога по Україні

Поради з безпечного водіння в Україні

Головне правило безпечного водіння в Україні – дотримуйтесь правил дорожнього руху. Щоб зробити поїздку на орендованому транспорті ще безпечнішою, не забувайте основи безпечного водіння та скористайтеся рекомендаціями, наведеними нижче.

Основи безпечного водіння та дотримання ПДР

Перелічимо базу, яку повинен знати і дотримуватися будь-який водій, що сідає за кермо автомобіля, взятого в оренду:

  1. Дотримуйтесь безпечної швидкості. У жодному разі не перевищуйте швидкість, яка допустима на певній ділянці дороги. Дозволена швидкість та допустиме перевищення описується у п.12 ПДР України.
  2. Увімкніть поворотники. Якщо плануєте маневр на дорозі, не забувайте вмикати сигнал повороту, це дозволить іншим учасникам дорожнього руху дізнатися про ваші наміри та дозволити попередити ДТП. Також потрібно проходити повороти плавно, особливо у вологу погоду.
  3. Користуйтесь дзеркалами. Перед перебудовою в іншу смугу обов'язково моніторте ситуацію через дзеркала заднього виду та за допомогою бічних дзеркал.
  4. Плавний стиль їзди. Це особливо важливо для безпечної їзди в місті, де різкі рухи можуть дуже швидко спричинити аварію.
  5. Протитуманні фари та ближнє світло. При їзді в сутінках їх потрібно вмикати, щоб покращити видимість на дорозі. Також вони мають бути обов'язково включені без прив'язки до доби з 1 жовтня по 1 травня, якщо авто переміщається поза населеним пунктом.

Безпечно пересуватися дорогами України на орендованому транспорті також допоможе банальна ввічливість. Іноді варто просто пропустити авто, щоб уникнути аварійної ситуації.

Рекомендації з водіння в різних регіонах України

У всіх регіонах України діють єдині правила дорожнього руху, тому єдина рекомендація полягає в тому, щоб неухильно дотримуватися правил дорожнього руху.

Додаткові послуги та опції

Крім власне оренди автомобіля компанія Нарс Карс надає ще ряд корисних в дорозі послуг. Частина з них надається безкоштовно як акційна пропозиція, але найчастіше за кожну додаткову опцію потрібно доплачувати окремо.

Огляд додаткових послуг, таких як GPS-навігація, дитячі крісла, додаткове страхування

Коротко опишемо найпопулярніші додаткові сервіси:

  1. Повний захист. Доповнивши оренду автомобіля цією послугою, орендар може залишати заставу. Він несе нульову фінансову відповідальність за пошкодження кузова, штрафи у разі ДТП чи крадіжки авто. Також страховка покриває пошкодження коліс, дзеркал та миття машини. Якщо станеться страховий випадок на взятому в оренду автомобілі, орендарю достатньо просто зателефонувати до поліції та викликати представника компанії.
  2. Стандартний захист. Якщо при оренді автомобіля скористатися цим рівнем захисту, застава за автомобіль буде зниженою. Страховка покриває ті ж страхові випадки, що й повний захист, крім пошкоджених коліс, шибок та миття.
  3. Доставка авто за вказаною адресою. Брати автомобіль в оренду можна не лише в офісі компанії. За додаткову плату машину можуть підігнати клієнту у будь-яке зручне місце.
  4. Обслуговування в неробочий час. Якщо ви хочете взяти в оренду автомобіль або повернути його в неробочий час компанії, це можна зробити за окрему плату. Ця послуга дозволяє отримувати обслуговування цілодобово.
  5. Повернення до іншого міста. Представництва компанії є по всій Україні, тому повернути взятий в оренду автомобіль можна до будь-якого з цих офісів. Менеджер може забрати автомобіль із будь-якої точки. Оплата на послугу встановлюється окремо, залежно від відстані до найближчого офісу компанії.
  6. Додатковий водій. До договору оренди автомобіля можна вписати додаткового водія. Це дуже корисний сервіс для тих, хто планує їхати у далекі мандрівки. Додатковий водій завжди може підмінити за кермом, якщо ви втомитеся.
  7. Дитяче автокрісло. Згідно з українським законодавством всі діти повинні сидіти в салоні у спеціальних кріслах, розмір яких відповідає їхньому зростанню та віку. Якщо ви берете автомобіль в оренду і точно знаєте, що з вами подорожуватимуть діти, цей атрибут також потрібно орендувати.
  8. GPS-навігатор. Це сучасний гаджет, який допомагає орієнтуватися у незнайомій місцевості. Корисно його замовляти тим, хто приїхав до незнайомого міста.

Дуже часто компанія проводить акції та надає багато додаткових сервісів на безоплатній основі, тому при оформленні в оренду автомобіля потрібно обов'язково уточнювати наявність акційних пропозицій.

Рекомендації щодо вибору необхідних доповнень

Коли ви орендуєте автомобіль, відразу ж подумайте про те, що з додаткових сервісів може стати в нагоді в дорозі:

  • якщо з вами їздитиме дитина, обов'язково беріть автокрісло. Без нього перевозити дітей не можна, причому крісло має бути підібране за вагою та зростом малюка. Перевезення дитини без крісла загрожує штрафом;
  • якщо є високий ризик, що автомобіль може бути пошкоджений або викрадений, убезпечте себе послугою «Повний захист». Скориставшись нею, ви можете бути впевнені, що всі ризики при оренді автомобіля зведені до нуля;
  • якщо у вас мало вільного часу, замовте доставку взятого в оренду автомобіля за вказаною вами адресою. Ви не відриватиметеся від своїх справ, щоб поїхати в офіс і забрати орендований транспорт, менеджер привезе його в будь-яку точку;
  • якщо ви не любите міняти свої плани, хочете виїхати в подорож рано вранці або, навпаки, завершили поїздку пізно вночі і хочете повернути автомобіль, взятий в оренду, це можливо з послугою «Сервіс у неробочий час»
  • ;
  • якщо під час поїздки ви опинилися в іншому місті, то немає необхідності витрачати час на повернення авто до пункту відправки. Набагато простіше та вигідніше здати взятий в оренду автомобіль у найближчий офіс компанії, скориставшись послугою «Повернення в іншому місті»;
  • якщо ви хочете щодня відвідувати безліч місць та їздити на великі відстані, оптимально замовити послугу «Безлімітний пробіг» або відразу вибирати тариф на оренду автомобіля з безлімітним пробігом. Це позбавить вас необхідності підраховувати кілометраж і складати складні маршрути, що дозволяють вписатися в дозволений ліміт.

З повним списком додаткових послуг та опцій можна ознайомитись на сайті компанії або отримати вичерпну консультацію у менеджера.

Часто зустрічаючісь проблеми та їх вирішення

У дорозі часто відбуваються непередбачені ситуації. Якщо ви взяли в оренду автомобіль, повинні знати послідовність своїх дій під час ДТП за його участю або під час поломки на дорозі. Ось кілька корисних порад.

Як вирішувати типові проблеми, такі як поломка автомобіля, аварії, проблеми з поверненням автомобіля

Якщо ви взяли в оренду автомобіль і потрапили на ньому в ДТП, відразу ж викликайте на місце аварії поліцію і представників автопрокату. У жодному разі не залишайте місце ДТП і не намагайтеся все «вирішувати» неофіційно.

Якщо ви взяли в оренду автомобіль, а він по дорозі зламався, відразу ж телефонуйте на гарячу лінію автопрокату. Далі потрібно слідувати всім інструкціям, які надає оператор.

Відповідно до договору оренди, автомобіль повинен бути повернутий в обумовлене місце та час. Бувають форс-мажори, коли орендар не встигає повернути машину вчасно або у вказане місце. Про це потрібно відразу повідомляти в компанію і погоджувати новий час і місце повернення. Якщо час оренди перевищить більш ніж на 2 години, не погоджуючи це з автопрокатом, компанія має повне право вимагати з орендаря оплату оренди за добу.

Оренда авто в НарсКарс

Поради щодо економії при оренді автомобіля

Ті, хто вважає оренду автомобіля дорогою послугою, просто не знають, як користуватися нею правильно. Є безліч варіантів, як подорожувати ощадливо, але при цьому з комфортом на орендованому транспорті.

Способи зниження вартості оренди, включаючи раннє бронювання та спеціальні пропозиції

Перелічимо кілька найефективніших способів зниження вартості оренди автомобіля:

  1. Акції. Компанії часто роблять спеціальні пропозиції для нових чи постійних клієнтів, пропонують хороші знижки на оренду непопулярних чи старих моделей авто. Також бувають сезонні, святкові знижки та безкоштовні акційні послуги.
  2. Рання бронювання. Багато моделей автомобілів в оренду надається знижка до 20% за умови раннього бронювання за 1-2 місяці. Додатковим бонусом при цьому є не лише економія коштів, а й можливість вибрати автомобіль для оренди саме тієї моделі, яка потрібна, а не яка залишилася в наявності.
  3. Дотримання умов договору. Автомобіль, взятий в оренду, потрібно повертати вимитим, заправленим та без штрафів за порушення правил дорожнього руху. У такому разі компанія не знижуватиме заставу, а поверне її в повному обсязі. Дозаправка та миття автомобіля у разі повернення у неналежному вигляді здійснюється за тарифами компанії, а не за розцінками мийки та АЗС.

Суттєво заощадити на оренді автомобіля дозволяє і правильний вибір його моделі. Якщо ви плануєте їздити на ньому на роботу і за покупками, достатньо вибирати економ варіант, а не розкішне та дороге преміум-авто.

Висновок: максимальна користь від оренди автомобіля

Оренда автомобіля дозволяє вам подорожувати з комфортом, навіть якщо у вас немає власного транспорту. Орендувати можна машину будь-якої марки, моделі та комплектації. Її можна підібрати під мету поїздки та свої особисті уподобання. Взятий в оренду автомобіль допоможе вам заощадити час на виконанні повсякденних завдань та збагатить будь-яку подорож.

Як оренда автомобіля може збагатити вашу подорож або ділову поїздку

Коли ви берете в оренду автомобіль і їдете в подорож, ви не прив'язані до екскурсійної групи, можете їздити по будь-якому маршруту і залишатися в будь-яких пунктах, що вам сподобалися, той час, який вам захочеться. На орендованому автомобілі ви можете побачити в сотні разів більше визначних пам'яток, ніж у будь-якому екскурсійному автобусі.

Взяти в оренду автомобіль можна і для вирішення ділових питань. Вибравши модель бізнес або преміум класу, ви зможете підтримати свій високий статус серед бізнес-партнерів, справити на них враження та схилити на свій бік шальки терезів у прийнятті ними рішення. Взяти в оренду автомобіль можна і для того, щоб зустріти делегацію партнерів на вокзалі або аеропорту. Це також дозволить підвищити їхню лояльність до вас і допоможе у вирішенні ділових питань.

Підсумкові рекомендації для успішної оренди автомобіля в Україні

У цьому гайді докладно описані всі нюанси та особливості оренди автомобіля як послуги. Стисло перерахуємо основні моменти, які допоможуть вам зробити оренду авто своїм улюбленим сервісом:

  • ретельно вибирайте модель автомобіля, який орендуєте. Це дозволить вам не переплачувати за непотрібні функції, не жертвуючи своїм комфортом;
  • перевіряйте машину на предмет дефектів перед її орендою. Це дозволить вам уникнути суперечок при поверненні авто;
  • дотримуйтесь правил правил дорожнього руху та умов оренди автомобіля. Повертайте машину вимитою, справною та з повним баком палива, тоді у компанії не буде жодних претензій до вас, і ваша застава буде повернена в повному обсязі;
  • користуйтесь акційними пропозиціями компанії. Це дозволить вам не платити за багато додаткових послуг і подорожувати не лише економно, а й комфортно.

При грамотному використанні оренда автомобіля допоможе вам вирішити будь-які повсякденні, ділові питання, зробить ваше життя яскравішим, динамічнішим і цікавішим без додаткових переплат.

Залишилися питання?
Пишіть нам у чат
Чат онлайн
Наш Call-center
Відповімо на усі запитання
+38 067 120 7318
Volkswagen Jettaабо подобний | Середнiй
Volkswagen Jetta
1-3 діб
$52 / добу
4-9 діб
$45 / добу
10-25 діб
$41 / добу
26+ діб
$33 / добу
Renault Lodgyабо подобний | Мінівен
Renault Lodgy
1-3 діб
$80 / добу
4-9 діб
$72 / добу
10-25 діб
$66 / добу
26+ діб
$60 / добу
Tesla model Sабо подобний | Електромобілі
Tesla model S
1-3 діб
$230 / добу
4-9 діб
$210 / добу
10-25 діб
$190 / добу
26+ діб
$170 / добу
Mazda 6або подобний | Бізнес
Mazda 6
1-3 діб
$68 / добу
4-9 діб
$63 / добу
10-25 діб
$57 / добу
26+ діб
$49 / добу
Ford Mustang Cabrioабо подобний | Кабріолет
Ford Mustang Cabrio
1-3 діб
$250 / добу
4-9 діб
$220 / добу
10-25 діб
$190 / добу
26+ діб
$160 / добу
Range Roverабо подобний | Преміум
Range Rover
1-3 діб
$385 / добу
4-9 діб
$325 / добу
10-25 діб
$285 / добу
26+ діб
$235 / добу
Volkswagen Touaregабо подобний | Преміум
Volkswagen Touareg
1-3 діб
$250 / добу
4-9 діб
$230 / добу
10-25 діб
$210 / добу
26+ діб
$180 / добу
Audi TT Cabrioабо подобний | Кабріолет
Audi TT Cabrio
1-3 діб
$150 / добу
4-9 діб
$130 / добу
10-25 діб
$110 / добу
26+ діб
$90 / добу