Йде обробка вашого запиту

Блог

 

 
Що взяти в дорогу із їжі?
#Цікаво

Цікаво, що основна частка витрат при далеких подорожах машиною, це не паливо для неї, а їжа - банальний перекус у дорогу, який ви забули взяти з собою. Тим часом, заздалегідь подумавши, яку їжу взяти в дорогу, ви заощадите масу нервів, часу та грошей.

Подарунок автолюбителю на Новий рік
#Автосвіт

Щоб зробити людині задоволення, залишити позитивні емоції та спогади прийнято дарувати подарунки. Якщо той, кому призначений презент, пристрасний автолюбитель і не мислить свого життя без машини, покладіть йому під ялинку щось особливе.

Камери фіксації порушень правил дорожнього руху. Як уникнути порушення?
#Цікаво

Камери фіксації порушень правил дорожнього руху встановлюються для того, щоб знизити смертність на дорогах та зменшити кількість самих порушень. Це благородна мета, але багатьох автомобілістів цікавить, як уникнути штрафів через роботу цих систем.

Що має бути в автомобільній аптечці
#ТребаЗнати

Про те, що в кожному автомобілі в обов'язковому порядку повинна бути аптечка, кожен водій дізнається ще на курсах водія. Її комплектація може бути базова та доповнена самим водієм. У цій статті ми розглянемо, що має містити кожна комплектація автомобільної аптечки і чи можна її зібрати самостійно.

Американський автопром та його історія
#Автосвіт

Спочатку американські автомобільні заводи були націлені на випуск якісних транспортних засобів за доступними цінами. Щодня з конвеєрів країни сходять близько десятка тисяч машин, які залишаються якісними та доступними для всіх, як і перші авто Генрі Форда. Саме тому досі американські марки авто залишаються лідерами з продажу.

Як захистити авто від угону
#Автосвіт

Якщо на ваш автомобіль поклав око професійний автовикрадач, швидше за все, його задум здійсниться. Але є методи та технічні пристрої, які допоможуть затримати зловмисника до прибуття поліції.

Зупинила поліція: що робити власнику орендованого авто
#Цікаво

Перебуваючи за кермом транспортного засобу, необхідно знати та дотримуватись правил дорожнього руху. Якщо ви взяли авто на прокат, це не звільняє вас від необхідності дотримання правил дорожнього руху.

Правила буксирування автомобіля
#ТребаЗнати

Які способи буксирування автомобіля існують, як це потрібно робити згідно з правилами дорожнього руху та які відмінності у буксируванні авто з механічною та автоматичною трансмісією, ми розбиратимемося в цій статті.

Французький автопром та його історія
#Автосвіт

Франція є батьківщиною автомобілебудування. Саме тут у 18 столітті з'явився перший транспортний засіб під назвою паровий воз Кюньо. А зараз французький автопром стоїть на 13-му місці у світі з виробництва авто.

Як не заснути за кермом
#Цікаво

Уявіть лише: чверть усіх серйозних дорожньо-транспортних аварій трапляється через те, що водій заснув за кермом. У статті ми розглянемо причини та засоби боротьби із сонливістю за кермом.

Список ТОП-6 найкрасивіших доріг світу
#Narscars_Travel

Захоплюючі краєвиди та чудові пейзажі за вікном авто зроблять яскравим та незабутнім навіть найнудніший та триваліший переїзд. Відмінний спосіб набратися вражень у подорожі та повернутися додому з повними кишенями натхнення – проїхати найкрасивішими дорогами у світі.

Як працює безключовий доступ в автомобілях?
#ТребаЗнати

Безключовий доступ – це авторизація автовласника за допомогою цифрового смарт-ключа. Доступ здійснюється безконтактно, власнику машини достатньо підійти до неї. Двері будуть миттєво розблоковані, він сяде за кермо та натисканням кнопки запустить двигун. Але які непередбачувані ситуації можуть виникнути?

Найдорожчі автомобілі у світі
#Автосвіт

Останніми роками світовий автопром знизив своє виробництво. Але ні глобальні кризи, ні всесвітня пандемія не вплинули на ринок елітних автомобілів. Вони, як і раніше, продовжують користуватися попитом і привертати увагу любителів ексклюзивних суперкарів та елітних авто. Розглянемо ТОП-10 найрозкішніших і найдорожчих моделей цього року.

Платні дороги в Україні та світі
#Цікаво

В Україні стан дорожнього покриття – це давня та велика проблема. Вирішити її пропонують за допомогою будівництва платних шляхів. Даний вид автомобільних «артерій» давно використовується в багатьох країнах Європи та США. Шосе з платним проїздом має ряд переваг та недоліків. Давайте розглянемо їх докладніше.

Автопром Німеччини та його історія
#Цікаво

Німецька автомобілебудівна промисловість завжди займала провідні позиції. Машини з Німеччини конкурують із європейською, азіатською та північноамериканською технікою. Незважаючи на високу конкуренцію на ринку, німецькі автомобілі, як і раніше, популярні. Щороку з конвеєрів заводів сходить понад 10 млн авто. Машини німецького виготовлення - це уособлення якості, надійності та елегантності. Давайте познайомимося детальніше з історією брендів цієї країни.

Залишилися питання?
Пишіть нам у чат
Чат онлайн
Наш Call-center
Відповімо на усі запитання
+38 067 120 7318
Opel Crosslandабо подобний | Позашляховик
Opel Crossland
1-3 діб
$68 / добу
4-9 діб
$58 / добу
10-25 діб
$45 / добу
26+ діб
$37 / добу
Opel Grandlandабо подобний | Позашляховик
Opel Grandland
1-3 діб
$75 / добу
4-9 діб
$65 / добу
10-25 діб
$55 / добу
26+ діб
$49 / добу
Opel Mokkaабо подобний | Позашляховик
Opel Mokka
1-3 діб
$75 / добу
4-9 діб
$65 / добу
10-25 діб
$55 / добу
26+ діб
$49 / добу
Kia Rioабо подобний | Економ
Kia Rio
1-3 діб
$32 / добу
4-9 діб
$31 / добу
10-25 діб
$28 / добу
26+ діб
$26 / добу
Volkswagen Passatабо подобний | Бізнес
Volkswagen Passat
1-3 діб
$69 / добу
4-9 діб
$63 / добу
10-25 діб
$57 / добу
26+ діб
$43 / добу
Audi Q7або подобний | Преміум
Audi Q7
1-3 діб
$230 / добу
4-9 діб
$210 / добу
10-25 діб
$190 / добу
26+ діб
$170 / добу
Volkswagen Poloабо подобний | Економ
Volkswagen Polo
1-3 діб
$35 / добу
4-9 діб
$32 / добу
10-25 діб
$30 / добу
26+ діб
$28 / добу
Mercedes Vianoабо подобний | Мінівен
Mercedes Viano
1-3 діб
$170 / добу
4-9 діб
$129 / добу
10-25 діб
$125 / добу
26+ діб
$100 / добу