Йде обробка вашого запиту

Блог

 

 
Який мінівен вибрати на прокат для всієї родини?
#Автосвіт

Для того, щоб великою родиною чи компанією кудись поїхати, стандартного кросовера буде замало. А якщо автобус видасться надто великим, то ідеальним вибором стане оренда мінівену. Мінівен - це однооб'ємник, який відноситься до легкових автомобілів і має клас С. За габаритами він займає проміжне місце між вантажопасажирськими машинами та мікроавтобусами.

Чим відрізняються авто бізнес від преміум класу?
#Цікаво

Серед автомобілів верхньої цінової категорії виділяються дві групи: преміум та бізнес клас. Очевидно, що із загального у них одна з найвищих цін у лінійці будь-якого бренду, максимальне використання дорогих матеріалів і новітніх технологій, а також підвищений комфорт для користувача. Функція такого авто – презентація стану та соціального стану власника. Зовні подібні машини завжди великі та сучасні.

Авто з якою коробкою передач вибрати: автоматичною або механічною?
#ТребаЗнати

Водії часто сумніваються, яке авто вибрати: з автоматичною або механічною коробкою передач. Найчастіше таким питанням задаються новачки, вибираючи своє перше авто або машину для оренди. Також дана тема актуальна для тих, хто користується тільки одним типом трансмісії і розглядає варіант зміни типу коробки передач.

Безпека поїздки у вечірній час
#ТребаЗнати

Незважаючи на практично порожні дороги, незначну ймовірність зустрічі з велосипедистами, мотоциклістами і пішоходами, ніч - не найкращий час для поїздок. Особливо небезпечні, на думку фахівців, сутінки - ранкові або вечірні, а й повна темрява також провокує аварійні ситуації.

Куди поїхати в Дніпрі на автомобілі
#Narscars_Travel

Знайомство з центральними областями України варто почати з четвертого за чисельністю населення міста нашої країни. Це найбільший транспортний і залізничний вузол, якому при будівництві пророкували майбутнє третьої столиці колись могутньої імперії. Звання великого промислового гіганта Катеринослав (в різні роки - Новоросійськ, Січеслав, Красноднепровск, Дніпропетровськ, Дніпро) отримав у другій половині XIX століття, після чого був закритий для відвідування іноземцями.

Автомобіль на море. Куди поїхати в Україні
#Narscars_Travel

На відміну від культурної і розміреним Європи, далекої Америки, екзотичною Азії і Африки, в якій «все включено» Україна приваблює туристів пригодницьким драйвом, непередбачуваністю і екстримом. Наша різнобарвна, суперечлива і одночасно прекрасна країна пропонує для літнього відпочинку десятки кілометрів пляжів, розсип курортів і безліч красивих місць.

Таксі або прокат: що вигідніше?
#Цікаво

При плануванні відпустки, відрядження в незнайоме місто більшість людей продумують і варіанти пересування. При цьому користування громадським транспортом на постійній основі практично не розглядається в силу його повільності і непередбачуваності. До того ж, як показує практика, доїхати маршруткою до найцікавіших локаціях або швидко вирішити кілька завдань, пересуваючись автобусом, практично неможливо.

Чим відрізняється класичний прокат автомобілів від каршерінга
#Цікаво

Розхожа фраза «Автомобіль - це не розкіш, а засіб пересування» в 21 столітті набуває абсолютно нового значення. Тепер немає необхідності збирати гроші, щоб купити власну машину, адже можна скористатися різними сервісами, що дозволяють за помірну плату орендувати транспортний засіб в особистих цілях на будь-який термін.

Оренда авто у компанії або у приватної особи. Що краще?
#ТребаЗнати

Щоб бути успішним, сучасна людина повинна швидко приймати рішення і оперативно реагувати на будь-які ситуації, бути мобільним і незалежним. Багато в чому цьому сприяє наявність власного автомобіля, але бувають ситуації, коли особистий транспорт недоступний або з фінансових причин його покупка в даний момент неможлива.

Топ очікуваних автомобілів 2021 року в Україні
#Автосвіт

Чимало нових і яскравих рестайлінгових моделей машин чекають автомобілісти Києва і всієї країни в цьому році. Основна увага покупців традиційно буде прикута до класу кросоверів і позашляховиків, адже саме вони становлять три чверті продажів. Крім того, великий інтерес публіки викликають PHEV (гібрида) і чисті електромобілі. Інтерес до електрифікації транспортних засобів виник в останні 5-10 років і не збирається згасати, що демонструє популярність оренди електрокарів в NarsCars та інших прокатних компаніях.

На яких заправках краще заправлятися в Україні
#Цікаво

Незважаючи на те, що на дорогах України є величезна кількість заправок, далеко не на кожній з них пальне відповідає міжнародним стандартам. При заправці неякісним бензином, ваш транспортний засіб може швидко вийти з ладу і зажадати дорогого ремонту.

Куди поїхати в Харкові
#Narscars_Travel

Археологічні та етнографічні цінності, центри декоративного мистецтва, замки і садиби, чудова природа - ось чим багата Слобожанщина, історична північно-східна область України. Регіон був сформований на кордоні трьох держав (Кримського ханства, Московського царства і Речі Посполитої) в 17-18 століттях.

Історія світового автопрокату
#Автосвіт

Сто років тому, практично одночасно в Європі та США з'явилася ідея давати свій автомобіль всім бажаючим у тимчасове користування. Є кілька претендентів на звання першовідкривача цього бізнесу, завдяки яким сьогодні в Україні

Повернення орендованого авто: за що штрафують?
#ТребаЗнати

Автопрокат - це послуга, яка останнім часом стала користуватися в Україні популярністю не тільки у гостей країни, а й у постійних жителів. Орендованим автомобілем можна їздити по особистим або бізнес-справах, зустрічати партнерів або родичів в аеропорту, організовувати трансфер з готелю або просто подорожувати по країні.

Дорожня пригода з орендованим авто - поради та дії при аварійних ситуаціях
#ТребаЗнати

Навіть за ідеальних дорожніх умовах і прекрасної видимості самий кваліфікований водій може стати учасником, а то і винуватцем, аварій. На жаль, від подібних подій не застрахований жоден автолюбитель в Україні. І якщо з власною машиною все зрозуміло, ви самі приймаєте рішення, то орендований транспорт зовсім інша справа. Тому ще до того, як виїхати з пункту прокату коштує зібрати максимум інформації "про всяк випадок" щоб розуміти, як правильно діяти.

Залишилися питання?
Пишіть нам у чат
Чат онлайн
Наш Call-center
Відповімо на усі запитання
+38 067 120 7318
Honda Accordабо подобний | Бізнес
Honda Accord
1-3 діб
$76 / добу
4-9 діб
$68 / добу
10-25 діб
$63 / добу
26+ діб
$55 / добу
Mazda 3або подобний | Середнiй
Mazda 3
1-3 діб
$46 / добу
4-9 діб
$42 / добу
10-25 діб
$37 / добу
26+ діб
$33 / добу
Volkswagen Golfабо подобний | Середнiй
Volkswagen Golf
1-3 діб
$52 / добу
4-9 діб
$48 / добу
10-25 діб
$44 / добу
26+ діб
$35 / добу
Nissan Qashqaiабо подобний | Позашляховик
Nissan Qashqai
1-3 діб
$90 / добу
4-9 діб
$81 / добу
10-25 діб
$73 / добу
26+ діб
$57 / добу
Nissan Leafабо подобний | Електромобілі
Nissan Leaf
1-3 діб
$52 / добу
4-9 діб
$49 / добу
10-25 діб
$47 / добу
26+ діб
$44 / добу
Renault Loganабо подобний | Економ
Renault Logan
1-3 діб
$25 / добу
4-9 діб
$23 / добу
10-25 діб
$21 / добу
26+ діб
$19 / добу
Volkswagen Jettaабо подобний | Середнiй
Volkswagen Jetta
1-3 діб
$52 / добу
4-9 діб
$45 / добу
10-25 діб
$41 / добу
26+ діб
$33 / добу
Renault Lodgyабо подобний | Мінівен
Renault Lodgy
1-3 діб
$80 / добу
4-9 діб
$72 / добу
10-25 діб
$66 / добу
26+ діб
$60 / добу