Йде обробка вашого запиту

Блог

 

 
Правильна посадка в авто
#Автосвіт

Багато водіїв часто роблять таку поширену помилку як неправильну посадку в автосидінні за кермом автомобіля. Поступово вони закріплюють цю неефективну позу, яка суперечить правилам безпеки та шкодить здоров'ю. Тому правильна посадка важлива для безпеки дорожнього руху, зручності керування авто та для комфорту їзди.

Що потрібно знати про паркування автомобіля?
#ТребаЗнати

Досвідчені автоводії знають, що звичка правильно паркуватися - один з головних при керуванні авто. При навчанні водінню цій навичці приділяється особлива увага. Різні типи паркувань мають на увазі різні маневри. Розглянемо основні методи та правила паркування автомобіля, а також поради щодо вибору місця для стоянки.

Рейтинг доріг світу
#Цікаво

Будь-який водій знає, що стан і якість дороги відіграє найважливішу роль при керуванні машиною. Існує негласна думка про те, що рівень розвитку держави залежить від стану її дорожніх покриттів. На сьогоднішній день рівень будівництва трас та автобанів настільки високий, що їхати по них можна тихо, швидко та рівно.

Японський автопром та його історія
#Цікаво

Автопромисловість Японії сьогодні є однією з найрозвиненіших і найбільших світових галузей. Виробники японських автомобілів постійно зосереджені на розробці та впровадженні технологічних інновацій, покращенні продукції та підвищенні рівня безпеки. Такий успіх був набутий завдяки продуманому та цілеспрямованому розвитку. Історично автопром розвивався поетапно, здійснивши найголовніший прорив у середині минулого століття.

Чи потрібно пристібатися ременями безпеки?
#Цікаво

Ремінь безпеки без перебільшення зберігає життя та здоров'я водію та пасажирам під час ДТП. Незважаючи на винахід подушки безпеки, ремінь показує найкращі результати під час проведення досліджень при різних подіях на дорозі. Але багато водіїв в Україні наполегливо ігнорують його. Розберемося, чи потрібен ремінь безпеки для учасників дорожнього руху чи ні.

Найпоширеніші причини ДТП
#ТребаЗнати

Дорожньо-транспортна пригода – ситуація, яку хоче уникнути кожен водій. Однак, якщо вірити статистиці, аварій на дорогах України з кожним роком стає дедалі більше. Основна причина полягає у збільшенні кількості автомобілів. Але каталізатором стає неуважність автомобілістів та порушення правил дорожнього руху. Щоб не потрапити до неприємної ситуації, розглянемо основні причини виникнення ДТП. Фахівці компанії Narscars підготували матеріал про 7 основних ситуацій, що призводять до аварій.

Електромобілі - особливості експлуатації та зарядки орендованого електрокара
#Автосвіт

Електричні автомобілі – це зручно та екологічно. Такий вид авто останнім часом має попит в Україні. З ними ви дбаєте про навколишнє середовище та заощаджуєте на оплаті палива. Після укладання договору із вигідним нічним тарифом на електроенергію власники електрокара значно знижують свої витрати. Користуватися орендованим електрокаром не менш практично, ніж своїм власним.

Порушення правил дорожнього руху на орендованому авто
#ТребаЗнати

В останні роки оренда автомобілів має все більший попит в Україні, адже вона відкриває стільки можливостей. Але ж пам'ятайте і про відповідальність. І йдеться не лише про штрафні санкції за пошкодження машини, а й про необхідність сплати штрафів у разі порушення правил дорожнього руху. Про нюанси та порядок виплат ми й поговоримо у цій статті.

Переваги використання маленьких авто у місті
#Цікаво

Компактні (малолітражні) автомобілі мають високий попит серед автолюбителів. Зменшені габарити збільшують маневреність авто, тому легко знайти місце для паркування. Додаткова перевага такої машини – невелика витрата палива. Різноманітні автомобільні концерни підтримують такий інтерес водіїв. Достатньо лише ознайомитись з актуальним асортиментом моделей в оренду на сайті NarsCars.

Популярні автотуристичні маршрути в Україні
#Narscars_Travel

Україна — одна з країн, де заховано безліч туристичних маршрутів. Ви легко зможете відкривати для себе нові напрямки як для короткочасного туризму, так і для тривалої подорожі. Єдине, що може стати на заваді, — відсутність доступної інфраструктури. Вирішити цю проблему легко, взявши автомобіль у найм. Вам залишається тільки продумати мету поїздки, які міста та місця бажаєте відвідати. Коректно підібрана машина на сервісі NarsCars прикрасить подорож незалежно від сезону.

Які бувають класи авто та в чому їх особливості?
#Цікаво

Зростання пропозицій на автомобільному ринку прямо сприяло появі нових машин. Відмінності у призначенні, габаритах, типах та об'ємах двигунів, видах кузова необхідно було класифікувати. Для цього розроблена ціла рекомендаційна схема, орієнтуючись за якою можна підібрати автомобіль, що підходить саме для ваших цілей. Пропонуємо звернути увагу на варіанти, представлені на сайті NarsCars, та визначити їх ключові особливості та переваги. Розбираючись у параметрах, ви зможете зрозуміти, як вибрати машину для оренди.

Чому для подорожі Україною краще обирати кросовер чи джип?
#Narscars_Travel

Подорож у межах країни — одна з найулюбленіших розваг для багатьох українців. У країні є багато туристичних маршрутів, цікавих пам'яток, пам'ятних місць. Але є мінуси — відсутність інфраструктури та громадського транспорту, тож доводиться самостійно продумувати дорогу. Також якість дорожнього покриття бажає кращого не лише на міжміських трасах, а й у багатьох містах України. Саме тому для подорожей рекомендується використовувати позашляховик чи кросовер. Не обов'язково для подібних цілей купувати джип - ви будь-якої миті зможете взяти в оренду найбільш привабливу машину.

Авто з яким двигуном вибрати: бензиновим чи дизельним?
#Автосвіт

Вибираючи машину як для короткострокової, так і довгострокової оренди, найчастіше орієнтуються на зовнішній вигляд кузова, зручності салону, різноманітність функціоналу і лише потім – на тип двигуна, що використовується. Подібний підхід не завжди коректний, адже саме в залежності від виду палива (бензину або дизеля), що застосовується, будуть змінюватися потужність, динаміка автомобіля і витрата пального в межах міста і за його межами.

Як вибрати авто для подорожі?
#Narscars_Travel

Чтобы свободно путешествовать по стране, не обязательно быть владельцем внедорожника, особенно если по работе не нужно ездить на авто и вы предпочитаете не быть за рулем. Гораздо выгоднее взять в аренду подходящую машину — как для кратковременных, так и для длительных путешествий. Не придется весь год за ней ухаживать, организовывать гараж для хранения и тратить деньги на покупку — достаточно вложить в бюджет сумму за аренду. Это выгодно, если вы в обычные дни предпочитаете не пользоваться собственным транспортом. Также аренда заинтересует тех, чье авто не подходит для типа путешествий, который решили выбрать. Например, у вас для города небольшой легковой автомобиль, вполне устраивающий по всем параметрам. Но для длительной поездки с багажом его явно будет недостаточно.

Який мінівен вибрати на прокат для всієї родини?
#Автосвіт

Для того, щоб великою родиною чи компанією кудись поїхати, стандартного кросовера буде замало. А якщо автобус видасться надто великим, то ідеальним вибором стане оренда мінівену. Мінівен - це однооб'ємник, який відноситься до легкових автомобілів і має клас С. За габаритами він займає проміжне місце між вантажопасажирськими машинами та мікроавтобусами.

Залишилися питання?
Пишіть нам у чат
Чат онлайн
Наш Call-center
Відповімо на усі запитання
+38 067 120 7318
Peugeot 208або подобний | Економ
Peugeot 208
1-3 діб
$27 / добу
4-9 діб
$25 / добу
10-25 діб
$24 / добу
26+ діб
$19 / добу
Opel Crosslandабо подобний | Позашляховик
Opel Crossland
1-3 діб
$68 / добу
4-9 діб
$58 / добу
10-25 діб
$45 / добу
26+ діб
$37 / добу
Opel Grandlandабо подобний | Позашляховик
Opel Grandland
1-3 діб
$75 / добу
4-9 діб
$65 / добу
10-25 діб
$55 / добу
26+ діб
$49 / добу
Opel Mokkaабо подобний | Позашляховик
Opel Mokka
1-3 діб
$75 / добу
4-9 діб
$65 / добу
10-25 діб
$55 / добу
26+ діб
$49 / добу
Kia Rioабо подобний | Економ
Kia Rio
1-3 діб
$32 / добу
4-9 діб
$31 / добу
10-25 діб
$28 / добу
26+ діб
$26 / добу
Volkswagen Passatабо подобний | Бізнес
Volkswagen Passat
1-3 діб
$69 / добу
4-9 діб
$63 / добу
10-25 діб
$57 / добу
26+ діб
$43 / добу
Audi Q7або подобний | Преміум
Audi Q7
1-3 діб
$230 / добу
4-9 діб
$210 / добу
10-25 діб
$190 / добу
26+ діб
$170 / добу
Volkswagen Poloабо подобний | Економ
Volkswagen Polo
1-3 діб
$35 / добу
4-9 діб
$32 / добу
10-25 діб
$30 / добу
26+ діб
$28 / добу