Йде обробка вашого запиту

Блог

 

 
Як перевірити автомобіль перед орендою?
#ТребаЗнати

Прокат автомобіля в Україні став користуватися величезною популярністю не тільки у іноземців, для яких це цілком звичайна послуга, а й у наших громадян, гідно оцінили всі вигоди цього сервісу. Автопрокат цікавий любителям подорожей, у яких немає власного авто, бізнесменам, які хочуть зустріти в аеропорту своїх бізнес-партнерів або потребують комерційному автопарку, але поки не володіють достатнім капіталом для його покупки і багатьом інших як фізичним, так і юридичним особам.

Київ: пробки і як їх уникнути
#Цікаво

Згідно загальносвітовому рейтингу, складеного сервісом TomTom Traffic Index, столиця України в 2020 році посіла третє місце в Європі і 12 у світі за кількістю пробок на дорогах. Основною причиною цього стала любов киян до пересування на власному автотранспорті. За оцінками експертів, особистими машинами користуються 90% автомобілістів, в той час як в Європі ця цифра сягає лише 30-50%. Крім того, зараз на 1000 чоловік припадає близько 300 одиниць транспорту, але до 2025 року її кількість зросте до 500.

Як заощадити на оренді авто
#Цікаво

Є багато різних причин, чому вам може знадобитися прокат авто в Україні. Подібні послуги стали доступні жителям нашої країни не так давно, але вже встигли завоювати популярність. Орендований автомобіль забезпечує високу мобільність і комфорт переміщення, але при цьому вам не потрібно турбуватися за технічний стан транспорту, оскільки за це вже подумала компанія прокату.

Правила перевезення дітей в автомобілі 2022
#ТребаЗнати

Велика кількість аварій - одна з головних причин посилення законів і внесення змін в існуючі ПДР в Україні. При цьому особлива увага приділяється безпеці маленьких пасажирів.

Найнадійніші автомобілі в світі
#Цікаво

Україна входить до п'ятірки найбільших країн Європи. Щоб дістатися з її західної частини до південної доведеться провести в дорозі більше 20 годин. Якщо ви не готові перебувати весь цей час в громадському транспорті, то скористайтеся легковим автомобілем.

Оренда автомобіля під час карантину. Які поради та дії при аварійній ситуації?
#ТребаЗнати

Швидке поширення COVID-19 порушило плани людей по всьому світу. Щоб уникнути великої кількості смертей і скоротити число тих, що заразилися, уряду практично всіх країн довелося вводити суворі карантинні заходи.

Що подивитися в Києві на автомобілі?
#Narscars_Travel

Київ - це не просто столиця України, а справжній культурний та історичний центр нашої країни. Місто сучасний, багатогранний і строкатий. У ньому багато визначних пам'яток і цікавих місць, які приваблюють туристів з різних куточків України та гостей з-за кордону. Для місцевих жителів також є багато незвіданих місць, відвідавши які, вони зможуть дізнатися багато нового про своє улюблене місто.

Безпечна оренда автомобіля в Україні
#ТребаЗнати

З кожним роком послуга довготривалої і короткострокової оренди авто стає все популярнішим. Це по-справжньому європейський підхід у випадках, коли машина потрібна ситуативно: з'їздити з сім'єю на автоекскурсію, на дачу, у відрядження.

Оренда автомобіля - які класи авто вибирають в Одесі
#ТребаЗнати

Одеса - велике місто мільйонник, розташоване в мальовничому місці і оточене численними курортами. Це один із центрів туристичного та ділового життя України, і прокат авто різних класів тут актуальний незалежно від сезону. Підібрати потрібний клас автомобіля можна в прокатних компаніях, наприклад, NarsCars.

Поради як правильно вибрати взимку авто напрокат
#ТребаЗнати

Настала зима - гарне і наповнене чарами пору року. І хто сказав, що холодні місяці потрібно проводити вдома, забившись під ковдру? Безліч місць в нашій країні готові подарувати нові враження, вразити зачаровують зимовими пейзажами і зарядити позитивом. Навіть якщо у вас немає власної машини або вона не підходить для зимових доріг

Експлуатація орендованого автомобіля - Що потрібно знати?
#ТребаЗнати

Прокат автомобіля - це дуже популярна послуга, якою користуються не тільки приїжджають в Україну, а й багато місцевих жителів. На орендованому авто можна подорожувати по країні всією сім'єю або невеликою компанією, його можна взяти на прокат з нагоди весільного торжества, для зустрічі гостей або при поломці власного транспорту.

Оренда авто на Новий рік
#Цікаво

У передсвятковій метушні і метушні не пропустіть нагоду орендувати відмінну машину за демократичною ціною. Довгі вихідні це не тільки постійні застілля, але і цікаві поїздки, захоплюючі екскурсії, виїзди за місто до красивих місцях і на гірськолижні курорти.

Оренда авто в Києві - плюси і мінуси
#Цікаво

«Автомобіль - це не розкіш, а засіб пересування» - популярна фраза з роману «Золоте теля» Ільфа і Петрова. Хоч вона і була придумана на початку 30-хх рр., Але для сучасної людини вона стала насправді пророчою.

ТОП-5 рейтинг автомобілів, які беруть на прокат в Київ
#Цікаво

Оренда авто в Києві стала дуже популярним сервісом не тільки серед іноземних гостей столиці, а й серед її жителів. Машину на прокат беруть бізнесмени, мандрівники, наречені.

Що треба взяти з собою в подорож на машині?
#Narscars_Travel

Бувалі мандрівники підтвердять: відправлятися в поїздку найкраще на автомобілі. Ви будете повністю вільні у виборі маршруту і розкладу. Хочете - затримуєтеся довше в цікавому місці, хочете - звертаєте з широкої дороги, щоб побачити пам'ятку з незвичного ракурсу або просто насолодитися красою відкритого пейзажу.

Залишилися питання?
Пишіть нам у чат
Чат онлайн
Наш Call-center
Відповімо на усі запитання
+38 067 120 7318
Mini Cooperабо подобний | Середнiй
Mini Cooper
1-3 діб
$56 / добу
4-9 діб
$51 / добу
10-25 діб
$49 / добу
26+ діб
$36 / добу
Kia Cee`dабо подобний | Середнiй
Kia Cee`d
1-3 діб
$42 / добу
4-9 діб
$38 / добу
10-25 діб
$35 / добу
26+ діб
$32 / добу
Skoda Fabiaабо подобний | Економ
Skoda Fabia
1-3 діб
$35 / добу
4-9 діб
$32 / добу
10-25 діб
$29 / добу
26+ діб
$26 / добу
Volkswagen T6або подобний | Мінівен
Volkswagen T6
1-3 діб
$170 / добу
4-9 діб
$145 / добу
10-25 діб
$125 / добу
26+ діб
$100 / добу
Toyota Hiluxабо подобний | Пікап
Toyota Hilux
1-3 діб
$110 / добу
4-9 діб
$98 / добу
10-25 діб
$80 / добу
26+ діб
$73 / добу
Mercedes E-classабо подобний | Преміум
Mercedes E-class
1-3 діб
$310 / добу
4-9 діб
$207 / добу
10-25 діб
$125 / добу
26+ діб
$100 / добу
Volkswagen Transporter T5або подобний | Комерційний
Volkswagen Transporter T5
1-3 діб
$69 / добу
4-9 діб
$63 / добу
10-25 діб
$57 / добу
26+ діб
$53 / добу
Renault Loganабо подобний | Економ
Renault Logan
1-3 діб
$25 / добу
4-9 діб
$23 / добу
10-25 діб
$21 / добу
26+ діб
$19 / добу